Skip to content
Politică

Raluca Turcan, răspuns virulent pentru Bodea şi Paleologu după criticile lor contra PNL: „Când opt trag şi doi dorm”…

Preşedintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, le răspunde virulent senatorului Cristian Bodea şi deputatului Theodor Paleologu, care au criticat partidul în repetate rânduri.

Vocile critice din PNL ar trebui să respire şi să se întrebe dacă ele au contribuit „cu maxim maximorum” la creşterea rezultatului partidului, a declarat, luni, pentru RFI, Raluca Turcan, solicitată să spună dacă Theodor Paleologu şi Cristian Bodea ar trebui excluşi din partid.

Raluca Turcan crede că „vocile critice din PNL ar trebui să respire, să se uite puţin la oamenii care au muncit atât de mult pentru PNL, să se uite la locurile unde a fost performanţă şi să se întrebe dacă ei au contribuit cu maxim maximorum la creşterea rezultatului partidului”.

„Eu sunt obişnuită, pentru că fac deja politică de 12 ani de zile, sunt obişnuită ca după alegeri, unii care au muncit mai puţin, care au fumat trabuc şi care şi-au dat cu părerea pe la televizor să iasă şi să spună cum puteau fi lucrurile făcute mai bine. I-aş chema să vină la firul ierbii, să meargă în comune, să vadă cât de greu este să convingi oameni, care au probleme vitale, probleme de supravieţuire dacă vreţi şi să-şi pună problema acolo să răspundă, cu oameni şi cu soluţii şi cu activitate susţinută”, spune vicepreşedintele PNL.

Întrebată dacă Theodor Paleologu şi Cristian Bodea ar trebui excluşi din PNL, Raluca Turcan a răspuns: „Niciodată nu am susţinut excluderile, însă am susţinut să existe şi o solidaritate de partid. Este revoltător, ca în orice organizaţie, ca în orice familie, când opt trag şi doi dorm să vină să dea lecţii cei care dorm”.

3 comentarii la “Raluca Turcan, răspuns virulent pentru Bodea şi Paleologu după criticile lor contra PNL: „Când opt trag şi doi dorm”…

  1. Mai taci tata ce ești tu și cu saltelista va puteți lua de mână Numai vrăjeală!!!!!! Stimă Domnului Paleologu

  2. Dar cu deshtul ce semn fåcea, mai fåcea? Sau poate asa se lucreazå mai nou la Sibiu?
    Ce lucru deosebit sânt fotografiile cind sint folosite la timp. Bravo.

  3. Mai frate, mai rar asa ceva PNL+ul nu ainvatat nimic, si aplica metodele PSD+iste ,POLITICA BAGATUL PUMNULUI IN GURA !!!! Tine cu tot dinadinsul sa o ia pe drumul PNTCD+ului !!!! O fi naivitate sau prostie !!!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *