Skip to content
Politică

Rămâne Băsescu fără un locotenent? Ponta l-ar primi cu brațele deschise EXCLUSIV

www.masapresei.ro

Redacția PSnews.ro vă prezintă în cele ce urmează de ce ex-președintele României Traian Băsescu era să rămână fără un locotenent și cum fostul premier Victor Ponta stă la pândă, gata să îl atragă pe potențialul fugar în propriul partid: Pro România.

Surse politice au declarat miercuri seară pentru PSnews.ro că deputatul Valeriu Steriu – co-președinte executiv al Partidului Mișcarea Populară, alături de alt deputat, Eugen Tomac – ar lua în calcul plecarea din PMP, știindu-se fără șanse să recâștige organizația din Capitală la alegerile din această primăvară.

Concret: sursele noastre spun că Steriu ar fi câștigat în 2016 președinția PMP București (după absorbția UNPR) nu datorită vreunei calități de lider, ci ca urmare a ordinului dat de către Băsescu președinților de filiale sectoriale, pentru ca astfel fostul progresist să fie propulsat pe lista de candidați pentru Camera Deputaților. Ei bine, acum acești lideri locali se pare că nu îl mai vor pe Valeriu Steriu, iar fostul șef al Comisiei prezidențiale pentru agricultură ar fi conștient de asta și ar fi început deja să privească spre alte partide, o variantă de transfer luată în calcul fiind inclusiv formațiunea politică a lui Victor Ponta.

Pe de altă parte, contactat miercuri seară de către PSnews.ro, Valeriu Steriu a negat. „Nu iau în calcul niciuna din variantele menționate de dumneavoastră. Sursele sunt cârcotașe…” a reacționat deputatul amuzat.

În schimb, Victor Ponta a dat de înțeles că fostul consilier prezidențial ar fi mai mult decât binevenit în Pro România. „Suntem prieteni; dacă dorește să se alăture echipei noastre, e binevenit – dar ce va face el în politică în viitor doar el însuși vă poate spune” a fost replica ex-prim-ministrului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *