Skip to content
Politică

Rămâne Dîncu în viitorul Guvern? Vicepremierul: Nu exclud surprize

transilvaniareporter.ro

Vicepremierul Vasile Dîncu a vorbit, miercuri, despre intențiile sale după ce își va termina mandatul în guvernul tehnocrat. Acesta a spus că nu este exclus să facă parte dintr-o viitoare formulă guvernamentală.

„Primul meu gand este acela de a ma intoarce la instrumentele mele, la universitate, la proiectele mele. Aceasta este prima mea intentie. Sigur ca n-am crezut nici ca voi fi inca o data ministru sau vicepremier in acest Guvern, a fost aproape un accident”, a spus vicepremierul, potrivit hotnews.ro.

„Asa incat nu exclud nici in viitor surprize, dar nu ma astept la asta si, (…) cu cea mai mare probabilitate, nu voi participa la urmatoarea guvernare, insa depinde sigur de foarte multe – de la vot, de la modul cum se va face majoritatea, (…) de cine vor fi ceilalti oameni care vor face parte din aceste echipe, la stilul de negocieri care se vor face pentru asta. Sunt foarte multe lucruri de care depinde acest lucru, insa proiectul meu personal nu este inspre acest lucru”, a spus Dincu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *