Skip to content
Politică

Rămâne Dragnea fără nașă? Dăncilă și-a schimbat deja părerea

romania-insider.com

Veștile că liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, se va căsători cu iubita sa, mai tânără decât politicianul cu 30 de ani, a stârnit reacții puternice în opinia publică. Duminică, după încheierea Congresului extraordinar, Dăncilă a afirmat că nu ar fi deranjată să fie nașă de cununie.

Cu toate acestea, luni dimineață, chiar înainte de a intra la ședința de urgență a Guvernului privind situația grefierilor, Viorica Dăncilă s-a arătat mai puțin entuziasmată de ideea de a îi cununa pe Dragnea și iubita lui: “Nu cred că trebuie să răspund la această întrebare. A fost o ipoteză ieri. Vreau să abordăm probleme legate de Guvern”, le-a declarat Viorica Dăncilă, luni, jurnaliștilor aflați la sediul PSD, conform B1.ro.

Mai mult decât atât, șefa Executivului a avut numai cuvinte de laudă despre jumătatea liderului PSD, însă a ținut să sublinieze că nu va fi numită în vreo funcție din Guvern.

„Un om deosebit, care a susţinut PSD şi m-a bucurat. E o fată drăguţă, inteligentă şi cred că acest lucru s-a observat”, a completat Dăncilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *