Skip to content
Puterea Știrilor Video

Ramona Ioana Bruynseels, candidatul Partidului Puterii Umaniste la alegerile prezidențiale: Eu vibrez pentru România!

psnews.ro

Ramona Ioana Bruynseels, candidat la alegerile prezidențiale din partea Partidului Puterii Umaniste, a fost miercuri în studioul Puterea Știrilor.

Candidata PPU la prezidențialele din toamnă a precizat la începutul interviului că, din cauza numelui de familie, este întrebată deseori dacă este româncă. În acest sens, Bruynseels a ținut să facă câteva lămuriri, pe care vă invităm să le ascultați mai jos:

„Întotdeauna asta mi se pare cea mai grea întrebare pentru că nu este întotdeauna ușor să vorbești foarte pe scurt despre tine. În primul rând nu e ușor să vorbești despre tine. E mult mai ușor să vorbești despre proiecte, idei. Cum mi place mie să mă descriu pe scurt: Ramona Ioana Bruynseels este mamă, soție, româncă. Sunt născută în Cluj și chiar vreu să subliniez acest lucru pentru că din cauza numelui de familie puțin mai complicat  – nume de care este vinovat soțul meu – foarte multă lume mă întreabă dacă sunt româncă. Sunt româncă, născută în Cluj din părinți români, bunici țărani din Sălaj și Bistrița. Din punctul acesta de vedere nu ar trebui să existe rețineri frici. 

Sunt căsătorită cu un cetățean englez, de aici vine și numele. Sunt mamă a două fetițe de 7 și 9 ani, la rândul lor cetățeni români și sunt un om care a ajuns la aproape 40 de ani care simte că a realizat multe și a ajuns la un anumit nivel de împlinire profesională și când oamenii ajung în acest moment al vieții lor cred că încep să se întrebe cu adevărat ce pot ei să facă și să dea înapoi comunității.

Pe mine viața m-a purtat și prin Africa de Sud și America, însă cel mai potrivit am hotărât că este să revin acasă și să dau înapoi comunității în sânul căreia eu m-am născut și căreia aparțin. În ciuda celor 5-6 ani pe care i-am petrecut în străinătate, eu vibrez pentru România, iubesc România și sunt româncă”, a declarat Ramona Ioana Bruynseels, la Puterea Știrilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *