Skip to content
Puterea Știrilor Video

Ramona Ioana Bruynseels indică electoratul pe care se bazează în cursa pentru Cotroceni: Toți cei care nu se regăsesc în profilul celorlalți candidați, dar și pe femei

Ramona Ioana Bruynseels

Ramona Ioana Bruynseels, candidat la alegerile prezidențiale din partea Partidului Puterii Umaniste, a fost miercuri, 21 august, în studioul Puterea Știrilor.

Candidata PPU la prezidențialele din toamnă a vorbit și despre electoratul pe care se bazează în cursa pentru Cotroceni. Astfel, Bruynseels a precizat că se bazează în primul rând pe toți cei care nu se regăsesc în profilul celorlalți candidați, dar și pe femei, deoarece consideră că acestea trebuie să aibă o voce mai puternică în societatea românească.

“În primul rând, bineînțeles că mă bazez pe toți cei care nu se regăsesc în profilul celorlalți candidați, care nu se regăsesc în profilul partidelor care îi reprezintă pe ceilalți candidați. Totodată mă bazez pe cei care sunt dezamăgiți de ceea ce s-a întâmplat în România în ultimii 30 de ani, pe cei care își doresc schimbarea României, pe tineri, pentru că pot spune încă că sunt tânără, am doi copii și știu cu ce se confruntă familia românească, cu ce se confruntă copiii în scoli, cu ce se confruntă părinții lor, care sunt grijile mamelor din România și atunci bineînțeles că mă bazez și pe femei.

Eu am foarte mare încredere în femei, în potențialul femeilor. Am mare încredere și în bărbați, însă dacă e să ne uităm în familia fiecăruia dintre noi, cine rezolvă aproape toate lucrurile? Cine este nucleul familiei? Femeia, în majoritatea cazurilor. Mă bazez foarte mult și chiar fac apel la femei pentru că femeile cred că trebuie să aibă o voce mai puternică în societatea românească și trebuie să se implice mult mai mult decât o fac acum”, a declarat Ramona Ioana Bruynseels, la Puterea Știrilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *