Skip to content
Politică

Ramona Ioana Bruynseels: ”Nu sunt omul nimănui! Toate aceste etichete mă lasă rece!”

psnews.ro

Ramona Ioana Bruynseels a afirmat într-o conferință de presă, susținută la Piatra Neamț, că este un om independent din toate punctele de vedere și  îi mulțumește lui Dumnezeu că are stabilitate financiară. Reacția candidatului umanist a venit ca răspuns la întrebarea unui jurnalist, în timpul conferinței.

În ultimele două luni, mi s-au pus tot felul de etichete: ba că aș fi omul lui Oprea, ba că aș fi protejata fostului premier Tudose, ba apropiata lui Cioloș, pentru că am condus proiectul RePatriot, care a fost în legătură și cu domnul Cioloș. Acum, că aș fi omul lui Voiculescu.  În niciun caz nu am fost protejata lor.”, a declarat Ramona Bruynseels.

Toate aceste etichete pe mine mă lasă rece. Toți oamenii politici importanți cu care am colaborat știu că nu mi-am pierdut niciodată independența și nu am fost supusa nimănui!” a mai spus Ramona Ioana Bruynseels.

Ramona Ioana Bruynseels se află în aceste zile în județele Bacău, Neamț, Suceava și Iași, unde își continuă ”turneul de ascultare” început în urmă cu câteva săptămâni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *