Skip to content
Puterea Știrilor Video

Ramona Ioana Bruynseels, pregătiri febrile pentru prezidențiale: Am ajuns deja în 20 de orașe

Ramona Ioana Bruynseels, candidat la alegerile prezidențiale din partea Partidului Puterii Umaniste, a fost miercuri în studioul Puterea Știrilor.

Candidata PPU la prezidențialele din toamnă a vorbit și despre modul în care se pregătește pentru campania electorală. Aceasta a precizat că pentru ea, cel mai important lucru îl reprezintă sinceritatea și deschiderea față de nevoile oamenilor. Tocmai de aceea Ramona Bruynseels și-a început campania cu un tur de ascultare.

“În primul rând am intrat în această campanie cu sufletul pe tavă și cum multă sinceritate, pentru că asta ne lipsește în acest moment. Oamenii și-au pierdut încrederea nu doar în politicieni și în instituțiile statului, dar din păcate și în ei înșiși. Dacă ne pasă cu adevărat de România trebuie să venim în fața oamenilor cu ușile deschise, cu multă transparență și sinceritate, pentru că oamenii simt acest lucru. Prin campania mea mi-am dorit întâi și întâi să merg printre oameni.

Mi-am început campania cu un tur de ascultare și iată că până acum am ajuns în aproximativ 20 de orașe din România în care întâlnesc oameni, pe stradă, în piețe, în săli de conferințe, depinde. Cred că este foarte important să vorbești cu oamenii, să-i înțelegi în mod direct, pentru că e ușor să intri pe Google și să vezi care sunt problemele românilor, însă dacă tu vrei să fi un președinte al oamenilor și pentru oameni, cred că în primul rând, faptul că mergi prin țară este un test, inclusiv pentru mine. Este important ca tu prin propriile tale simțuri să percepi care sunt adevăratele îngrijorări ale oamenilor. Pentru că de exemplu i-am înnebunit în ultimul timp cu lupta anti-corupție, care este foarte importantă. Însă s-a vorbit atât de mult despre anti-corupție, încât nu s-a mai vorbit despre lucrurile care contează pentru oameni cu adevărat: siguranța lor și a copiilor, educația etc. Justiția trebuie să își facă datoria, iar noi fiecare, trebuie să ne vedem de celelalte lucruri, iar președintele trebuie să știe ce anume îi preocupă pe români pentru a acționa în consecință”, a declarat Ramona Ioana Bruynseels, la Puterea Știrilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *