Skip to content
Politică

Ramona Ioana: Trebuie să spunem oamenilor adevărul. Campania electorală a independentului Mircea Diaconu este condusă de politicianul Norica Nicolai

Oamenii trebuie respectați și merită să știe adevărul. O spune Ramona Ioana Bruynseels, candidat la algerile prezidențiale.

Afirmația vine în contextul anunțării candidaturii lui Mircea Diaconu, ca independent, care însă are alături doi foști prim-miniștri ai României, pe Victor Ponta și Călin Popescu-Tăriceanu.

Nu știu cum poate fi interpretat faptul că în acest moment campania electorală a domnului Mircea Diaconu este condusă de politicianul Norica Nicolai. Încă o dată, este bine să îmbinăm experiența cu politica, independența cu politica. Așa pot să spun atunci și eu că sunt independentă, pentru că am apărut acum opt săptămâni și sunt susținută exact din acel moment de Partidul Umanist. Dar eu zic să fim corecți, să spunem oamenilor adevărul, pentru că românii noștri după 30 de ani de minciuni și dezamăgiri merită să știe adevărul sau să afle adevărul. S-au săturat de aceste minciuni și jocuri de culise și, cred eu, dacă persistăm în aceeași atitudine și conduită nu facem decât să ne adâncim și mai rău în ceea ce se întâmplă azi” a spus Ramona Ioana Bruynseels, într-o emisiune la la Antena 3.

Victor Ponta a luat partenerului său,  afirmând la un post de televiziune că atât Norica Nicolai, cât și Sorin Cîmpeanu, copreședinții alianței electorale, nu sunt lideri de partid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *