Skip to content
Politică Știri locale Timiș

Raoul Trifan a absolvit doar liceul. El nu are studii superioare. Politicianul deschide lista USR-PLUS Timiș pentru Senat

USR/Timiș

Raoul Trifan, locul 1 la Senat din partea USR-PLUS Timiș, nu are studii superioare. Politicianul a început Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor în 2005, dar a întrerupt-o și nu și-a finalizat studiile.

„Nu am pretins niciodată că aș fi terminat facultatea. Acum aș fi in anul doi, am întrerupt cursurile din cauza joburilor solicitante pe care le-am avut. Nimeni nu m-a intrebat de studii, ci ce competențe am în IT. Nu am vrut s-o iau pe calea liniștită, de ilegalitate și să dau bani pe o diplomă. Situatia din familie m-a determinat la acea dată să lucrez și să nu continui studiile„, a declarat Raoul Trifan pentru banatulmeu.ro.

Ultimele studii terminate de Raoul Trifan sunt la Liceul Teoretic J. L. Calderon. Nu a făcut facultatea, dar a lucrat în diferite companii de IT. Trifan are 35 de ani și este vicepreședinte USR Timis.

Iată cum se prezintă acesta:

Am 35 de ani si activez in domeniul IT, unde am lucrat pentru unele dintre cele mai mari companii de pe glob. Sunt manager de peste 10 ani, conduc echipe de specialisti si gestionez proiecte complexe pe o piata globala competitiva si exigenta. Sunt membru USR din toamna lui 2016, iar de atunci am ocupat mai multe functii de nivel local, judetean si national in partid, fiind mereu implicat in coordonarea proiectelor USR, si mai tarziu USR PLUS, si aducand experienta si cunostintele mele in serviciul cetatenilor. In Parlament ma voi concentra pe digitalizarea statului roman pentru ca eu cred ca cel mai bun antidot pentru coruptia sistemica din Romania este transparentizarea. Si ce metoda mai facila de a transparentiza institutiile anacronice de stat decat prin digitalizare. Pe langa acest proiect al meu de suflet, voi lupta pentru reformele de care Romania are nevoie ca sa devina cu adevarat un stat modern european: fara penali in functii publice, fara pensii speciale, reforma educatiei, descentralizarea fiscala, reforma CCR, alegerile in doua tururi, si altele.”

1 comentariu la “Raoul Trifan a absolvit doar liceul. El nu are studii superioare. Politicianul deschide lista USR-PLUS Timiș pentru Senat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *