Skip to content
Coronavirus

Raport Coronavirus: 36.6% din cazuri s-au înregistrat în Bucureşti, Timiş, Cluj, Iaşi şi Ilfov. Peste 95% dintre persoanele decedate aveau cel puţin o comorbiditate

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP) anunţă că, în săptămâna 11 – 17 ianuarie, 36.6% din cazurile e infectare cu noul coronavirus s-au înregistrat în Bucureşti, Timiş, Cluj, Iaşi şi Ilfov. Cele mai multe decese au fost în Timiş, Suceava, Sibiu şi Constanta. Peste 95% dintre persoanele decedate aveau cel puţin o comorbiditate

”În săptămâna 11 – 17 ianuarie 2021, 36.6% din totalul cazurilor s-au înregistrat în Bucureşti, Timiş, Cluj, Iaşi şi Ilfov. 31% din totalul deceselor au fost înregistrate în Bucureşti, Timiş, Suceava, Sibiu şi Constanţa”, a transmis, marţi, INSP.

" "
" "

Potrivit srusei citate, de la începutul pandemiei până în prezent, 1 din 66 de îmbolnăviri a fost la personal medical.

”85% din totalul deceselor au fost la persoane peste 60 ani, iar 60% din decese au fost la bărbaţi. 95.1% din persoanele decedate aveau cel puţin o comorbiditate asociată”, a mai transmis INSP.

Pe teritoriul României, până în prezent, au fost confirmate 697.898 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), iar 630.236 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi.

Până astăzi, 17.369 de persoane diagnosticate cu infecţie cu SARS – CoV – 2 au decedat.

Cea mai mare rată de infectare, în ultimele 14 zile, este în judeţele Timiş, Cluj şi Ilfov, dar şi în Bucureşti.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *