Skip to content
Politică

Raport halucinant: 750.000 de familii cu copii din Marea Britanie au datorii foarte mari

Un raport publicat joi de organizația Step Change arată că în Marea Britanie există tot mai multe familii care se confruntă cu probleme financiare.

Rezultatele studiului indică faptul că peste 750.000 de familii cu copii au datorii foarte mari, potrivit b1.ro.

Creșterea recentă a numărului contractelor cu zero ore, precum și celelalte forme de angajare mai puțin sigure au făcut ca multe persoane să fie expuse ”șocurilor finaciare”, arată autorii cercetării.

Potrivit raportului, 2,6 milioane de britanici au datorii foarte mari. În 2013, 2,9 milioane de cetățeni ai Regatului Unit se confruntau cu atfel de probleme.

Pe de altă parte, numărul familiilor cu copii, care au datorii, a crescut cu 16% față de anul 2013, ajungând acum la 750.000.

Cercetătorii au constatat că 67% dintre britanicii care au contracte cu zero ore au suferit ”șocuri financiare” pe parcursul ultimului an.

2 comentarii la “Raport halucinant: 750.000 de familii cu copii din Marea Britanie au datorii foarte mari

  1. 1 ) doar prostii mai fac copii in ziua de azi …2 ) multumiti feminismului pentru tot ce se intampla in societate…3 ) femeia egala cu barbatul )))))))) ce gluma proasta !

  2. 1 ) doar prostii mai fac copii in ziua de azi ..2 ) multumiti feminismului pentru tot ce se intampla in societate ..3 ) femeia egala cu barbatul ..)))))) ce gluma proasta !!!!!! nimic nu-i mai tragic decat sa vezi o femeie incercand sa fie ca barbatul..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *