Raport SUA: România salută toate formele de investiții străine

sua
Sursă foto: Unsplash

Președinte al Agenției Române pentru Investiții și Comerț Exterior, Rareș Burlacu, salută, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, toate apariția unui raport realizat de Departamentul de Stat al SUA.

”România salută toate formele de investiții străine. Statul român acordă tratament național investitorilor străini și nu face distincție în funcție de sursa de capital.” – așa începe raportul privind climatul de investiții în România elaborat de Departamentul de Stat al SUA.

Salut apariția acestui raport, care a fost abia publicat. Cunosc, din proprie experiență, cât de important este un asemenea document pentru cei care caută să investească în străinătate.

În linii mari, concluziile sunt pozitive. Desigur, nu totul e roz. Sunt lucruri de îmbunătățit. Iar în ceea ce mă privește, mă voi asigura că toate aspectele ce țin de Agenția de Investiții și Comerț Exterior, menționată în repetate rânduri în raportul Departamentului de Stat, vor fi remediate cu celeritate”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL