Skip to content
Politică

Rareș Bodan dă de pământ cu pesediștii: Eugen Nicolicea este cel mai toxic bolșevic din Parlament

Tudorel Toader e un „infractor cu ștaif”, Călin Popescu Tăriceanu este un „infractori de tip pedigre”, iar Eugen Nicolicea este „cel mai toxic bolșevic din Parlament”, a declarat Rareș Bogdan, la o întâlnire cu românii din Madrid, de sâmbătă.

„Cei mai periculoşi sunt infractorii vizibili, pe urma infractorii cu ștaif, cum e Toader, care este mult mai periculos decât Codrin Ştefănescu. Şi mai avem infractorii de tip pedigree ca Tariceanu care a lăsat ungurilor moştenirea Gojdu, a râs cu afacerea Sterling platoul continental al Marii Negre, a luat comisioanele de pe afacerea Citroen”, a declarat Rareș Bogdan.

El a adăugat că deputatul PSD Eugen Nicolicea este „toxicitatea la superlativ”.

„L-au trimis pe Nicolicea, cel mai toxic bolşevic din Parlament, este toxicitatea la superlativ, nu cred că există un parlamentar mai toxic ca Nicolicea, acest individ a fost trimis la consultări de către cei care ne-au călcat şi gazat pe 10 august”, a adăugat candidatul PNL la alegerile europarlamentare.

Ulterior, Rareș Bogdan i-a caracterizat pe cei prezentaţi de PSD ca deţinuţi politici în cadrul consultărilor pe tema referendumului, de la Palatul Cotroceni, drept „unul care a fost după 1990 adjunctul lui Măgureanu”, „iar celălalt fiind închis ca a furat puşca unui soldat de la graniţă”.

„Ăştia vin să ne vorbească despre deţinuţi politici de parcă s-a întors lumea cu susul în jos. 

Cu cine s-au dus? 

Cu Nicolicea, cu doi prezentaţi ca deţinuţi politic, unul care a fost după 1990 adjunctul lui Măgureanu, iar celălalt fiind închis ca a furat puşca unui soldat de la graniţă, pe ei i-a prezentat ca fiind mari deţinuţi politici”, a mai spus Rareș Bogdan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *