Skip to content
Puterea Știrilor Video

Rareș Bogan, dezvăluiri de culise: cât de greu i-a fost să renunțe la jurnalism

Featured Video Play Icon Inquam Photos / Octav Ganea

Rareș Bogdan, candidatul aflat pe prima poziție pe lista Partidului Național Liberal (PNL) la alegerile europarlamentare, a fost cel mai recent invitat al ediției video ”Puterea Știrilor”.

În cadrul interviului video, Rareș Bogdan ne-a dezvăluit, printre altele, cum a fost trecerea de la jurnalism la politică. Amintim că înainte de a-și anunța candidatura la alegerile europarlamentare din partea PNL, Rareș Bogdan a fost realizatorul emisiunii ”Jocuri de Putere” de la postul de televiziune Realitatea TV.

Trecerea de la jurnalism la politică a fost grea pentru că meseria de jurnalist mi-a oferit totul. Eu am ajuns de la un jurnalist care a început în momentul în care mergeam la conferințele de presă din Cluj și mâncam covrigi și beam cafea la pahar de plastic, am ajuns la director de ziar local, editorialist, coproprietar la un post de radio și televiziune și apoi am venit la București unde mi s-a dat o șansă, iar aici am urcat toate treptele. Am ajuns în primii jurnaliști ca notorietate, încredere.

Emisiunea mea a devenit o emisiune-fanion, în special pentru publicul dreptei, iar după 15 de presă dusă până la cel mai înalt nivel, Dumnezeu și publicul mi-au dat absolut tot în presă, am intrat într-o zonă complet nouă, cu alți oameni, cu oameni extraordinari, unii mai puțin activi. Am intrat în arenă cu dureri de cap pentru că eu am un anumit ritm, sper să țină toată lumea pasul cu mine. Am o putere de muncă uriașă și ritmul de viață este unul foarte alert. Sper ca toți să înțeleagă că nu poți să faci politică decât fiind zi de zi atent la ce se întâmplă în societate și la nevoile oamenilor, și fiind între oameni.

Nu poți să faci politică fără oameni. Încă mai sunt zone care nu s-au activat suficient, dar sunt convins că au înțeles că putem câștiga alegerile și putem scoate un scor istoric și dacă vor să participe la această victorie, trebuie să intre în arenă cât de curând. O parte se pare că au înșeles, o parte încă se codesc așa și stau încă în espectativă. Sunt convins că în câteva zile vor intra cu toții în tranșee”, a declarat Rareș Bogdan la Puterea Știrilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *