Skip to content
Politică

Rareș Bogdan a devenit prim-vicepreședinte politic al PNL

Consiliul Naţional al PNL aprobat joi numirea lui Rareş Bogdan în funcţia de prim-vicepreşedinte al partidului. Rezultatul votului a fost anunțat de liderul PNL, Ludovic Orban la Digi24. Din cei 2769 de votanți, 2719 au votat pentru alegerea lui Rareș Bogdan în funcția de prim-vicepreședinte al partidului, 41 împotrivă și 9 voturi au fost nule. El va fi responsabil cu strategia partidului.

Orban a spus că este „o promovare la excepţional” pentru „rezultate excepţionale”.

Rareş Bogdan le-a cerut liberalilor să nu primească pesedişti în partid. „Nu aveţi ce să vorbiţi cu ei, zdrobiţi-i în alegeri, nu îi aduceţi în casa noastră!”, a spus el.

„Trebuie să recunosc că e o promovare la excepţional. Sunt mulţi colegi cu state vechi, care au dus bătălii şi care ar fi putut candida. Am ales să facem această propunere pentru că promovările excepţionale se fac după rezultate excepţionale”, a spus Ludovic Orban.

Liderul PNL a precizat că Rareş Bogdan „a plecat de la măsuţa lui, a abandonat carierea de jurnalist de succes” şi a venit alături de liberali pentru a candida la europarlamentare. Orban a spus că a fost o decizie importantă, care a avut un rol deosebit de important în victoria la alegerile europarlamentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *