Skip to content
Coronavirus

Rareș Bogdan a răbufnit: Există și alte afecțiuni în România, nu doar virusul acesta nenorocit!

Inquam Photos / Justinel Stavaru

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, joi, într-o postare pe pagina sa de Facebook, atrage atenția că există mii de alți bolnavi care trebuie operați, dar nu vor fi operați decât dacă se va considera că sunt urgențe. „Adică pe punctul să moară! Pe ce lume trăim??”, scrie Rareș Bogdan.

„Exista și alte afecțiuni în România, nu doar virusul acesta nenorocit! Mi se plânge lumea că farmaciștii nu au voie să elibereze medicamentul Planquenil, deoarece este ținut pentru spitalele infecțioase, în eventualitatea unui val de îmbolnăviri cu Covid 19. Ce se întâmplă cu bolnavii de Lupus, pentru care a fost făcut medicamentul? Viața lor depinde de acest medicament. Adică de sulfatul de hidroxiclorochină, medicamentul folosit și de francezi, și de americani acum pentru tratarea celor cu Covid 19.
Fabricile de medicamente ar fi putut produce, dar materia primă este adusă din India, care s-a plasat în carantină totală. Și să vrea, acum nu mai pot aduce.


Există copii bolnavi de cancer, adulți bolnavi de cancer, care depind de radioterapie și chimioterapie, sau trebuie să fie operați, boala fiind în stadiul I sau II. Nu sunt urgențe, dar trebuie salvați! Ce se întâmplă cu ei?
Există mii de alți bolnavi care trebuie operați, dar nu vor fi operați decât dacă se va considera că sunt urgențe! Adică pe punctul să moară!! Pe ce lume trăim??”, scrie Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Amintim că Victor Costache, ministrul Sănătății, și-a dat demisia joi dimineață, după ce aseară a anunțat la mai multe posturi de televiziune planul testării tuturor bucureștenilor pentru coronavirus. Premierul Ludovic Orban a anunțat joi dimineață că îl propune pentru funcție pe secretarul de stat Nelu Tătaru, care se afla la Suceava și a fost chemat la București de urgență.

DETALII AICI: E oficial! Ministrul Sănătății și-a dat DEMISIA. Ludovic Orban a anunțat cine îl va înlocui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *