PSnews

Ultima Oră

Rareș Bogdan a răbufnit la adresa politicienilor: Niște impostori mizerabili

evz.ro

Diferența între platoul emisiunilor de analiză politică și viața reală poate să îl ia prin surprindere și pe un comentator bine ancorat în realitate.

I s-a întâmplat chiar lui Rareș Bogdan, omul care face „Jocuri de Putere” la RealitateaTV, odată ce a fost nevoit să mai dea odată ochii cu trista imagine a infrastructurii de transport din România.

Într-o postare de pe contul său de Facebook, realizatorul TV se plânge de condițiile vitrege pe care este nevoit să le suporte an de an în timpul deplasărilor în țară, fie ele în interes de serviciu sau personal.

„Am plecat spre Transilvania cu mașina. Nu mai doresc nici măcar sa ma enervez. Sunt imun. Ce mai este de zis….. ore, ore, ore in mașina pentru un drum de 270 de kilometri. Spre Litoral și ieri și azi s-a circulat înfiorător. Între stațiuni nu mai vorbim. Nu avem o autostrada de 60 de km sa lege Nordul Litoralului de Sud. Au trecut 27 de ani și infrastructura României, rutieră, feroviară și dacă ne gândim la cele doua piste praf ale Otopeniului și aviatica sunt praf”, reclamă gazda talkshow-ului de pe RealitateaTV.

Nu este singura bilă neagră pe care acesta o pune în seamaa întregii clase politice perindate la cponducerea țării în ultimii 27 de ani.

„În spitale mergi bolnav ușor și te întorci infestat, dacă nu pe catafalc….Majoritatea școlilor sunt vai de ele, 2400 încă au toaleta in curte….. Ce mai este de zis? Simplu. Sa le mulțumim tuturor celor care au condus aceasta tara timp de 27 de ani. Niște impostori mizerabili…… Imi este sila. Cu greu îmi mai găsesc resurse sa lupt seara de seara”, a mărturisit Rareș Bogdan.

 

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi