Skip to content
Politică

Rareș Bogdan a stat de vorbă cu craiovenii și i-a criticat pe social-democrați: În democrație, hoții stau la pușcărie, nu în Parlament

Liberalul Rareș Bogdan a fost astăzi la Craiova, unde a vorbit cu oamenii în Piața Centrală.

„Neică, fusei la Piața Centrala din CRAIOVA, vorbii cu lumea și avusei o marea supriza! Să vezi ce imi spusera oltenii cei mandri si iuti la vorba! Și la minte! O bucurie! Romania se trezeste. Multumesc, OLTENIA! #castigam#impreuna #pentruROMANIA„, a scis Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Totodată, acesta a ținut un discurs la Craiova în care a atras atenția că înainte de a ne preocupa de pușcăriași și de condițiile din închisori, ar trebui să ne preocupăm de spitale, școli, autostrăzi.

”E greu să înțelegem cum Dumnezeu a ajuns această regiune plină de oameni inteligenți să-l trimită la București pe unul ce-și ascundea banii în cavouri, Darius Vâlcov. Cum, Doamne iartă-mă, ați ajuns să vă închinați la un cuplu toxic pentru România – Olguța și Olguțul!

România nu-i a lor, România e a dvs., a celor peste 80.000 de olteni care au plecat alungați de PSD din această țară. 236.000 de copilași ai României adorm și se trezesc având de ei doar un părinte, celălalt fiind departe de țară, alungat de PSD.

Oameni buni, fusei azi în piața centrală și văzuși acolo olteni care ne-au spus așa: ”Dle Orban, dle Rareș, luptați și eliberați-ne de ei, pentru că și-au bătut joc de noi, pentru că ne țin în noroi”.

Înainte de a ne preocupa de pușcăriași și de condițiile din închisori, ar trebui să ne preocupăm de spitale, școli, autostrăzi.

În democrație, hoții stau la pușcărie, nu stau în Parlament, nu stau în Guvern!”, a declarat Rareș Bogdan, în fața susținătorilor PNL.

1 comentariu la “Rareș Bogdan a stat de vorbă cu craiovenii și i-a criticat pe social-democrați: În democrație, hoții stau la pușcărie, nu în Parlament

  1. Un discurs de oameni culti ,oameni iubitori de tara de neam si de dreptate ,verticali cu credinta in d-zeu 🇪🇺🇷🇴🇺🇸

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *