Skip to content
Politică

Rareș Bogdan acuză PSD că a devalizat bugetul statului: ‘E mai mult decât cumplit! Ce merită omenii ăștia? Și-au căutat-o cu lumânarea!’

Inquam Photos / Octav Ganea

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, îi acuză pe PSD-iști că au tocat banii de la buget, lăsând țara într-o stare deplorabilă, potrivit B1,

Liberalul dă exemplu situația de la Sănătate, unde bolnavii români se găsesc într-o situație disperată: spitalele nu au condiții, trebuie să vină cu medicamente de acasă, iar atitudinea personalului lasă, de multe ori, de dorit.

Sănătatea, fără bani!! E mai mult decât cumplit! Unde sunt banii?? Ați spus mereu că Sănătatea are cel mai mare buget alocat vreodată! Ce ați făcut cu banii? În România nu se face screening pentru cancer, dispar medicamente de pe piață ca efect al politicilor dezastruoase marca PSD, ați abandonat investițiile, bolnavii sunt umiliți„, scrie Rareș Bogdan pe Facebook.

Liderul PNL afirmă că „oamenii ăștia” trebuie să plătească pentru faptele lor.

PSD a devalizat visteria, a devalizat și fondul de rezervă aflat la dispoziția premierului. Ce merită omenii ăștia? Și-au căutat-o cu lumânarea! Știți vorba aia: cere și ți se va da!„, conchide Rareș Bogdan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *