Skip to content
Politică

Rareș Bogdan, acuzat că a regizat dezvăluirea lui Băsescu. Cum răspunde realizatorul TV

Realizatorul emisiunii Jocuri de Putere, în cadrul căreia, luni seară, președintele României, Traian Băsescu, a făcut dezvăluirea privind calitatea de ofițer acoperit a lui Victor Ponta, răspunde unor acuzații privind regizarea acestei dezvăluiri a șefului statului.

Pe o pagină de socializare, realizatorul TV, Rareș Bogdan răspunde acuzațiilor de regizare a dezvăluirii lui Băsescu ce îl vizează pe premierul Victor Ponta, infirmând ferm o astfel de ipoteză.

”Se va vorbi cred foarte mult de Emisiunea „Jocuri de putere” din aceasta seara. Asta cred, nu știu dacă va fi neaparat așa! …ceea ce știu este ca va asigur cu toată sinceritatea ca habar nu am avut ca Traian Basescu va anunta „acoperitul” in aceasta seara!!!!!!!

Nu am știut si nu m-a interesat acest aspect. Ca jurnalist care continua sa creadă in jurnalismul onest si echilibrat am încercat sa fiu „partener” de discuții deschis si credibil, in nici un caz nimic altceva”, a explicat Rareș Bogdan.

”De altfel as vrea sa va spun ca nu m-am întâlnit niciodată cu Basescu in privat si ca nu am fost in nici un caz azi la Cotroceni, de altfel nu am fost niciodată (!!!!!) la vreo întâlnire privată cu Basescu si nu am călcat niciodată in Palatul Cotroceni. Pe piața a fost aruncata o informație voit ciudata prin care mi s-a reprosat ca am regizat Emisiunea cu Basescu de aseară…… Nici gând! Voi demonstra explicand clar si concis ca nici gând de așa ceva. Este o prostie fără margini…..”, a mai adăugat realizatorul TV, Rareș Bogdan.

6 comentarii la “Rareș Bogdan, acuzat că a regizat dezvăluirea lui Băsescu. Cum răspunde realizatorul TV

  1. Bai copil de infractor (asta e realitatea!), cum te simți sa iți iei salariul de la o firma cu datorii imense la stat și pe deasupra sa o faci și pe moralistul patriot?. Un gargaragiu ce a supt la banii pdl-ului asa de mult, încât dacă alăturăm și efeminizarea respectiv eșarfa afișata de ȚĂRAN COCHET DE CLUJ, te plasam în gama unguento-bocilor, a gaozaurilor!

  2. Asta cum cum te simpti ca iei salar de la o firma cu datorii imense la stat, e cea mai tare care am auzit-o in ultimi ani ! Cred ca mai mult de jumate din salarati din romania lucreaza la firme cu datorii la stat ! Sa nu mai vorbim de aia care iti dau caldura, de posta etc.

  3. tatal acestui derbedeu a devalizat SODA Ocna Mures si i-a lasat pe locuitorii acestui orasel din Alba sa moara de foame. Acum se de mare deontolog si ne da sfaturi. Piei SATANO !

  4. rares si bogdan—TELEVIZIUNEA DRAGOSTEA LUI— nu ai stofa nici dupa ce TOMAC–tolomac TI-A DAT SCENARIU—-JALNICA CREATURA MAI ESTI —ai grija sa nu te vanda BURCI si pe tine IN CUBA .

  5. asta declara inainte de emisiune ca scopul emisiunii e sa-l faca pe basescu sa spuna cine e ofiterul acoperit
    apoi in emisiune vine basescu cu legi si ordonante printate si adnotate
    e clar, prin talentul lui jurnalistic l-a facut pe basescu sa scape niste informatii pe care nu voia sa le dea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *