Skip to content
Politică

Rareș Bogdan anunță că și-ar putea da demisia de la Realitatea TV

Realizatorul TV Rares Bogdan a declarat marti ca, daca va fi amendat de Consiliul National al Audiovizualului cu doua miliarde de lei vechi pentru emisiunile in care a discutat despre scriitorul Vintila Horia si „Legea antilegionari” isi da demisia de la Realitatea TV.

El a spus ca a stat marti patru ore la CNA, unde Radu Calin Cristea a cerut aceste pedepse pentru Realitatea TV pentru emisiunile legate de legea care pedepseste actele antisemite, informează hotnews.ro.

In cursul zilei, Rares Bogdan a scris, pe contul lui de Facebook:

„EMISIUNI in care am avut neobrazarea sa vorbesc in vara de Legea 217 si apoi de cazul Vintila Horia (5 emisiuni.Trebuia sa tac. Sa vorbesc de chiloteii Domnitei Pelinel pusi in antiteza cu bikineii Domnitei Alina Borcea. Era PERFECT. Cu siguranta nu as fi ajuns la CNA decat pentru difuzarea de elemente pornografice. Era muuuulllttt mai bine. Asa sunt un nenorocit de roman ce are marele tupeu sa spuna „Iubiti ROMANIA in fiecare zi” si mai ales sa mai tina din cand in cand un steag, un drapel in mana….. Sunt un ticalos pentru asta. In curand o sa mi se spuna ca daca mai spun pe Tv ca sunt roman o sa imi iau amenda de fiecare data….. o sa spun ca sunt un „prost de roman” si poate atunci nu o sa mai fiu amendat„, a exprimat Rareș Bogdan.

1 comentariu la “Rareș Bogdan anunță că și-ar putea da demisia de la Realitatea TV

 1. Nu sti ce sa zic de MM,relevant ,familie de intelectuali ,bunicul militar de cariera,arestat inante si dupa 89 ,participant la revolutie fara sa vrea certicat sau carnet de detinut,fara fonduri suspecte,partiot ,doctor in traditii romanesti,,credincios,familie…trecut de lider,
  La N Danut de la societatea civila partid USD ce am inteles? Tipar comunist adica radacini sanatoase proletare ,tata muncitor ,mama functionara,,,restul bunici,,,no name..El inteligent olimpic sok.La 18 ani vine in Bucuresti de la Fagaras,,adica in 1987.In 89 la revolutie este student in Bucuresti,,,despre revolutie nici o vorba…probabil era in comandamentele contra-revolutionare asa cum era si tata la uzina..D89 pana in 92 nimic…si ca o ironiae de 2 bai spune ca a auzis si el de MM prin 90,,el impicare civica ioc ,riiscuri asumate ioc…
  92 -timp de 6 ani studii in Franta ,,nu se stie cum si pe ce bani…cine plateste studiile si intretinerea…??
  Dupa vine in tara ,,dor de tara sau??cu plata de undeva ,,de la 2000 eur pe luna la zero lei..Incerca ceva cu un ONG dar esec total.Deschide i scoala superioara cu un coleg care are sotia frantuzoaica si hop acum candidata la sect 1..patrioata tare pleaca de la un supersalariu ca sa ce??? sa mulga vaca bugetului cu sotul et co…Incepa o afarere pe asamblare calculatoare sau IT cu un parlamentar…Actionari firme din Cipru paradis fiscal..ND il imprumuta cu 25 mii euro??? Simultan ND ia imprumut 75 mii sa ia un teren la Predeal,,de la cine cat??de ce? teren la Predeal cand el in Buc sta in chirie??
  Plateste rata 600 eur si 259 chirie deci 900 /luna cand el incaseaza sub 600 pe luna.Cand era netuns si imbracat aiurea da dara acum obgazul subtire… ..Prieten la catarama cu Remus Cernea,,,,,Bun la 47 fara sa fi avut vreo sotie sau macar sa platesti o pensie alimentara e normal ?? Aiurea..
  Medaliat de guv Francez ..ghici cine vinde cea mai scumpa.apa din tara ,??
  Brandul lui este facut de Aneta Bogdag cea mai buna dar si scumpa …cec bank

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *