Skip to content
Politică

Realizatorul TV, Rareș Bogdan, anunță ziua când ar putea izbucni celalalt mega-dosar de corupție EADS

Realizatorul de televiziune, Rareș Bogdan, a explicat joi, într-o intervenție telefonică la Realitatea, care ar putea fi momentul în care ar urma să izbucnească celalalt megadosar de corupție, cel legat de EADS.

Realizatorul Realitatea Tv, Rareș Bogdan, a declarat că dosarul EADS va izbucni joi, cel tărziu vineri, conform informațiilor pe care le are. Totodată, acesta a mai susținut că toți cei 54 de inculpați din dosarul Microsoft trebuie să răspundă în fața legii, inclusiv fostul tenismen Dinu Pescariu.

Contractul EADS  are o valoare de 800 milioane de dolari și constă în securizarea graniţelor României. Acest contract a fost semnat în în perioada Guvernului Năstase și afost acordat concernului european EADS.

”Este așa cum a anunțat Realitatea TV și cum am anunțat la ”Jocuri de Putere”, în exclusivitate, dosarul dosarelor și bomba bombelor. Este cel mai puternic dosare de corupție (n.red. Microsoft), iar Ion Cristoiu vorbea că de pe vremea fanarioților nu a mai fost așa un dosar. Din informațiile noastre, cel tarziu vineri dimineata, dar cel mai probabil mâine va izbuncni dosarul EADS, care ese pregătit deja, a ajuns la maturitate, va fi făcut public în cel mai scurt timp.

Legat de dosarul Microsoft și de anumite persoane, eu rămân la ideea că, sigur, este foarte bine că Justiția își face treaba, este foarte bine că vedem unde au ajuns banii, vedem cum s-au creat averi colosale pe spatele statului român pe banii cetățenilor români. Dar aș vrea să vă spun o chestiune mai puțin cunoscută: legea română îl protejează practic, îl protejează pe Dinu Pescariu care are statut de martor denunțător protejat, astfel încât, un om care a folosit banii, cum este Dinu Pescariu sau un alt martor denunțător, Khalil, să nu pățească nimic.

Mi se pare absolut incalificabil din punctul acesta de vedere și aici este o provocare pentru marii juriști ai țării și pentru cei care au făcut Codurile, pentru că nu este normal ca cel care a rulat prin conturile firmelor sale 18 milioane de euro, dintre care 9 milioane de euro trebuiau să ajungă la Dorin Cocoș, să nu aibă niciun fel de problemă, ba mai mult, să fie complet scos din acest dosar.

În acest moment, Dinu Pescariu, cel care beneficiat de sprijinul lui Dorin Cocoș și în momentul in care a obținut baza în domeniul Floreasca, pe o suma ridicolă de 7.000 de euro, așa cum a arătat jurnalistul Cătălin Tolontan, deci acest acest domn care a fost în permanentă relație cu miniștrii de Educație sau cu statul prin Dorin Cocoș, sau cu RAA-PPS, tot prin Dorin Cocoș, să scape ca un îngeraș sau ca o păsărică, după ce același Dinu Pescariu în data de 19 septembrie l-a chemat pe Dorin Cocoș, fratele său de năzdrăvănii, cel care l-a introdus în această lume sulfuroasă, și cu tehnică pe el, l-a înregistrat.(…) Din punctul meu de vedere nu pot fi făcute diferențe între Boștină, Pescariu, Truică, Cocoș, Nica, Khalil, Florică și toți ceilalți. Toți trebuie să intre în aceeași oală, toți 54”, a afirmat miercuri Rareș Bogdan, la Realitatea Tv.

1 comentariu la “Realizatorul TV, Rareș Bogdan, anunță ziua când ar putea izbucni celalalt mega-dosar de corupție EADS

  1. Sticletele , cu pantalonii rosii (s-au colorat de la CARNETEL )–a devenit ,dupa GEO POLO cel mai informat dintre pamanteni . Durerea dupa SRS—il inversuneaza in barbutul politic pe care-l joaca de dupa tradarea lui C Antonescu . Nici pana acum nu s-a prins –ca se joaca alt joc sportiv .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *