Skip to content
Politică

Rareș Bogdan anunță sfârșitul carierei politice a liderului PSD: Liviu Dragnea nu mai are niciun fel de șansă!

Featured Video Play Icon Inquam Photos / Octav Ganea

Joi, într-o conferință de presă susținută în municipiul Târgu Mureș, alături de președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, președintele PNL Mureș, Cristian Chirteș, numărul 1 pe lista pentru alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan a salutat decizia președintelui României de a organiza un referendum pe justiție pe 26 mai.

Totodată, fostul realizator al emisiunii ”Jocuri de putere” a ținut să precizeze, în cadrul coinferinței de presă că astăzi ”s-a încheiat cariera politică a lui Liviu Dragnea”, întrucât, potrivit liberalului, ”fără OUG pe amnistie și grațiere, Liviu Dragnea nu mai niciun fel de șansă, nici în fruntea PSD, nici în fruntea României”.

”Sunt unul dintre oamenii care au susținut necesitatea unui asemenea referendum. Mă bucur că președintele României a luat aceastăd ecizie extrem de înțeleaptă, extrem de curajoasă, o decizie strategică ce ne va arăta clar ce își doresc românii. Sunt absolut convins că românii își doresc oameni corecți, oameni cinstiți și ei știu foarte bine că în democrație hoții stau la pușcărie, nu în Parlament, nu în Guvern, nu în sediile PSD. 

Este o decizie care ne va arăta extrem de clar doința românilor pentro o justiție corectă, iar pentru Liviu Dragnea înseamnă sfârșitul carierei politice. S-a încheiat practic, astăzi, cariera politică a lui Liviu Dragnea. Fără OUG pe amnistie și grațiere, Liviu Dragnea nu mai are niciun fel de șansă, nici în fruntea PSD, nici în fruntea României”, a declarat Rareș Bogdan.

 

Conferință de presă susținută în municipiul Târgu Mureș de președintele Partidului Național Liberal, domnul Ludovic Orban, președintele #PNL Mureș, Cristian Chirteș, alături de numărul 1 pe lista pentru alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan.

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Joi, 4 aprilie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *