Skip to content
Politică

Rareș Bogdan arată fața neagră a modificărilor aduse Codului Penal: L-ar scăpa pe șeful PSD și alți membri ai camarilei de procese

PS News

Rareș Bogdan a reacționat dur după ce majoritatea PSD-ALDE a trecut prin Parlament schimbările la Codul penal și Codul de procedură penală. Modificările duc România în afara Uniunii Europene, ceea ce nu putem accepta, a subliniat candidatul PNL la alegerile europarlamentare.

„Au realizat ce și-au propus în etapa asta, dar lupta nu s-a încheiat! Cunoașteți principalul beneficiar al modificărilor făcute la Codul penal, da? Amnistie și grațiere mascate. Se modifică și termenele de prescripție pentru mai multe infracțiuni, ceea ce l-ar scăpa pe șeful PSD și alți membri ai camarilei de procese. PNL va sesiza Curtea Constituțională. La Referendum, românii vor da un mesaj ferm, vor sancționa tentativele de acaparare a statului în folosul unui grup de infractori. Modificările duc România în afara Uniunii Europene, ceea ce nu putem accepta”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook, scrie b1.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *