Skip to content
Politică

Rareș Bogdan, atac dur la parlamentarii USRPLUS care au votat împotriva finanțării schitului românesc de la muntele Athos

Inquam Photos/Justinel Stavaru
" "

Plenul Camerei Deputaților a aprobat acordarea unui sprijin financiar în valoare de 960.000 euro schitului românesc „Prodromu” de la muntele Athos din Grecia. 31 de voturi au fost împotrivă. Toate voturile contra au fost de la USR PLUS. Printre cei care au votat împotriva finanțării schitului românesc de la muntele Athos s-au numărat vicepremierul Dan Barna și ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.

Rareș Bogdan (prim-vicepreședintele PNL) a reacționat în termeni duri după ce a citit știrea:  „Ce fel de educație au primit acești copii de la părinții și bunicii lor?”, se întreabă Bogdan pe pagina sa de Facebook.

" "
" "

Ce fel de educație au primit acești copii de la părinții și bunicii lor? Cei care astăzi au votat împotriva așezământul cultural, spiritual și istoric de la muntele Athos… Oare trebuie să uităm cine suntem, de unde venim, pentru a îngroșa rândurile unor organisme fără logică spirituală? La ce recurgem când ni se frânge sufletul? Sau nu ni se mai frânge? Suntem roboți? …Fără istorie, tradiții, fără inimă suntem o frunză în vânt! Doamne, dă-le minte și ajută-i să vadă adevărul, calea și viața!”, a spus Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *