Skip to content
Politică

Rareș Bogdan atacă dur PSD și UDMR: Ce acuzații aduce candidatul la europarlamentare

Inquam Photos / Octav Ganea

Jurnalistul Rareș Bogdan, candidat pe primul loc la alegerile europarlamentare din partea  PNL, a declarat, luni seară că maghiarii și românii din Transilvania îl vor vota în defavoarea PSD și UDMR, din cauză că ambele partide ”i-au devastat”.

 ”11% din cei care au votat PSD în Transilvania la alegerile din 2016 mă votează pe mine pentru că se simt reprezentanți și s-au simțit mințiți din cauza alianței cu  UDMR și a faptului că cei din PSD au lăsat orice fel de normă  normală cu riscul să arunce în aer liniștea unei regiuni importante a României, doar pentru a da satisfacție liderilor UDMR. Culmea este că mă votează și maghiarii din Transilvania , care mai degrabă sunt liberali sau creștin democrați decât socialiști. Ne-am uitat cum arată cercetările și am văzut că aproximativ 40% din popuția maghiară care vota UDMR, nu mai votează UDMR, preferă partidele de dreapta. PNL și Alianța 2020 pentru că nu se simt reprezentați de actuala conducere a UDMR, ceea ce-i foarte mult. Această alipire a lui Hunor , umăr la umăr cu PSD, i-a devastat” a spus Rareș Bogdan la Nașul TV.

De altfel, jurnalistul a precizat că nu a preconizat un moment al intrării sale în politică.

”PSD și ALDE urăsc diaspora, o sfidează,  eu nu știam că voi intra în politică, am făcut-o deschis, pentru mine când spun că 240 de mii de copii dorm în fiecare seară fără sărutul unui părinte pe frunte sau pe obraz o spun cu durere„ a mai adăugat Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan a fost ales, joi, primul pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Detalii AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *