Skip to content
Puterea Știrilor Video

Rareș Bogdan, avertisment de ultim moment pentru PSD: Nu ne vom opri. Vom deranja în continuare! Ce spune despre sancțiunea CNA

Jurnalistul Rareș Bogdan, realizator al emisiunii ”Jocuri de putere” de la postul de televiziune Realitatea TV, a fost invitat la emisiunea Puterea Știrilor, moderată de redactorul-șef PSNews.ro, Marinela Angheluș.

Astfel, printre altele, cei doi au discutat și despre sancțiunea primită de către Realitatea TV de la Consiliul Național al Audiovizualului.

Realizatorul TV a criticat dur decizia CNA, susținând că poziția postului de televiziune Realitatea TV nu a fost una greșită, ”dar așa se întâmplă când presa liberă deranjează”. De asemena, Rareș Bogdan a ținut să precizeze că nu se vor opri din a relata adevărul.

Da, noi am fost sancționați. Lucrul acesta pentru că cei din CNA au fost obedienți, pentru că s-au comportat slugarnic, pentru că nu își înțeleg menirea. Cum să sancționezi un post de televiziune, cu cea mai groaznică decizie, suspendarea emisiei pentru zece minute pentru că a relatat evenimentele din 10 august. Cum adică? 

Mi se pare grav pentru că alte posturi de televiziune au  avut în jur de  1500 – 1600 de plângeri. Noi am avut 140 de plângeri pe tot parcursul anului 2018 și am primit 56 de sancțiuni. Deci mai bine de o treime din ele s-au soldat cu sancțiuni. Posturile care au avut 1500 – 1600, au avut între 10 și 20 de sancțiuni și acelea ridicole. 

Noi deranjăm pentru că presa liberă deranjeaza. Statele care vor să devină autoritare, tiranii în devenire sunt deranjați de presa liberă. de jurnaliști corecți, comentatori onești, 

Vom deranja în continuare, nu ne vom opri, dar sunt absolut convins, așa cum am fost convins în 2014, cum am fost convins în 2015, apoi în 2017 când ne-am poziționat ferm în susținerea protestelor, în 2012 – 2013 când ne-am poziționat ferm în susținerea protestelor de la Roșia Montană.  Nu am greșit cu aceste poziționări. Sun convins că adevărul va fi de partea noastră”.

Urmăriți secvența video de la minutul 11:50 și până la 14:50.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *