Skip to content
Politică

Rareş Bogdan, bilanţul dezastruos al guvernării Dăncilă: Străzile României au fost invadate de zeci de mii de infractori eliberaţi din puşcării

Inquam Photos / Justinel Stavaru

Rareş Bogdan are încredere că actualul Guvern Dăncilă va cădea astăzi, în ziua votului de la moţiunea de cenzură, potrivit B1.

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a amintit cele mai înfiorătoare episoade din timpujl acestei guvernări.

Nu va fie frica, PSD-ul pica. Timpul nesimtitilor a expirat. Ori PSD, ori Romania. Romania normala!

(Mai jos, o poza simbol al unei guvernari catastrofale, momentul maxim al demonstratiei maraton impotriva OUG13 din februarie 2017 si momentul infiorator al 10 august 2018. Aceste doua momente si promovarea nesimtitilor, agramatilor, tupeistilor, repetentilor si a damelor de moravuri usoare in functii publice au marcat cei 3 ani de guvernare a stangii retrograde , populiste si anti-occidentale in Romania. In aceasta perioada guvernantii si majoritatea parlamentara toxica s-au preocupat de drepturile infractorilor mai mult decat de drepturile si viata oamenilor cinstiti. Strazile Romaniei au fost invadate de zeci de mii de infractori eliberati din puscarii inainte de termen. Daroria publica a Romaniei a crescut la un nivel fara precedent. Perioada anilor 2017 – 2019 poate fi considerata cea mai nenorocita perioada din primii 30 de ani scursi de la momentul 1989, caderea lui Ceausescu.) – cam asa se va consemna intr-o carte de istorie peste 50 de ani.

In aceasta perioada guvernantii si majoritatea parlamentara toxica s-au preocupat de drepturile infractorilor mai mult decat de drepturile si viata oamenilor cinstiti. Strazile Romaniei au fost invadate de zeci de mii de infractori eliberati din puscarii inainte de termen. Daroria publica a Romaniei a crescut la un nivel fara precedent. Perioada anilor 2017 – 2019 poate fi considerata cea mai nenorocita perioada din primii 30 de ani scursi de la momentul 1989, caderea lui Ceausescu.) – cam asa se va consemna intr-o carte de istorie peste 50 de ani„, a postat Rareş Bogdan pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *