R.Bogdan: Când vom ajunge în turul doi, sunt convins că în spatele lui Ciucă se vor pune toţi liderii dreptei

Sursa foto: Facebook/ Rareș Bogdan

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat, miercuri, că atunci când vor ajunge în turul doi cu Marcel Ciolacu, este absolut convins că în spatele lui Nicolae Ciucă se vor pune toţi liderii dreptei, de la Eugen Tomac la Elena Lasconi, de la Dacian Cioloş, la Cosette Chichirău şi de la Dragoş Tudorache şi Ramona Strugariu sau Dragoş Pîslaru până la Dan Barna, inclusiv domnul Drulă. El a mai afirmat că o să le facă această propunere, pentru că este absolut normal, adăugând că sunt unele lucruri care nu se schimbă niciodată, aşa este şi PSD iar România trebuie să fie condusă de dreapta.

R.Bogdan: Când vom ajunge în turul doi cu Ciolacu, sunt convins că în spatele lui Ciucă se vor pune toţi liderii dreptei

Rareş Bogdan a precizat despre o discuţie între Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, şi Elena Lasconi, preşedinta USR, că Nicolae Ciucă ”cu siguranţă se poate întâlnicu toţi liderii dreptei, pentru că aceştia îl vor susţine”.

”Românii nu vor lăsa România pe mâna urmaşilor lui Ionel Iliescu niciodată. Atunci când ajunge în turul doi cu Marcel Ciolacu, sunt absolut convins că în spatele lui Nicolae Ciucă se vor pune toţi liderii dreptei, de la Eugen Tomac la Elena Lasconi, de la Dacian Cioloş, la Cosette Chichirău şi de la Dragoş Tudorache şi Ramona Strugariu sau Dragoş Pîslaru până la Dan Barna, inclusiv domnul Drulă”, a spus prim-vicepreşedintele PNL.

Rareş Bogdan a fost întrebat dacă a primit vreo asigurare din partea acestor lideri. ”Nu mi-au dat nicio garanţie, dar o să le facem această propunere, pentru că este absolut normal”.

”Sunt unele lucruri care nu se schimbă niciodată, aşa este şi PSD. România trebuie să fie condusă de dreapta, este garantat drumul pro-european al României cu un preşedinte de dreapta iar cel mai echilibrat lider şi potrivit în acest context regional foarte complicat şi un om extrem de raţional, un bun patriot, un creştin, un familist şi un om de maxim bun simţ, este Nicolae Ciucă”, a mai afirmat Rareş Bogdan.

Întrebat cine este o ameninţare mai mare pentru preşedintele PNL, la alegerile prezidenţiale, Mircea Geoană sau Marcel Ciolacu, Rareş Bogdan a spus: ”Nu e Nici Mircea Geoană nici Marcel Ciolacu. Pentru preşedintele PNL, nu există decât ameninţarea timpului. Dacă administrăm foarte bine acetse patru luni de zile, nu vom avea absolut niciun fel de problemă”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: