Skip to content
Politică

Rareș Bogdan, candidat la Primăria București? „Voi fi pompierul de serviciu, nu o să mă uit cum pierdem alegerile ca în 2016”

Inquam Photos / Octav Ganea

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a afirmat că este posibil să candideze la alegerile pentru Primăria Capitalei, excluzând varianta ca partidul său să nu aibă un candidat propriu la locale.

“PNL este pe val, are un premier și un guvern performant și se află sub auspiciile unei guvernări de 5 ani de zile. PNL nu are cum să nu aibă un candidat propriu. Noi trebuie să dăm o soluție pentru București. Eu voi fi întotdeauna pompierul de serviciu acolo unde mi se cere, în orice loc din România sau din afară, dar cred foarte mult că colegii mei, sprijiniți fiind de Ludovic Orban pot să facă o figură excepțională. Dacă nu găsim o soluție sigură 100%, nu o să mă uit să vedem cum pierde partidul alegerile ca în 2016”, a spus Bogdan la televiziunea Realitatea Plus.

El a precizat în ceea ce îl priveşte pe Nicușor Dan, candidat independent susţinut de USR, că este posibil ca liberalii să nu-l susţină nici dacă s-ar înscrie în PNL: ”Nici așa nu e sigur”.

Primul partid din București nu mai este USR”, a mai spus Rareş Bogdan, precizând că PNL are o cotă de 30-34% în Capitală. “În fața Gabrielei Firea, care nu poate obține mai mult de 20%. Pe locul 3, după candidatul USR-PLUS. Cu fiecare zi de campanie, ea va scădea în opțiuni”, a spus Bogdan, întrebat fiind ce scor ar obţine dacă ar candida.

Conform unor cercetări sociologice comandate de PNL, din partea liberalilor ar putea candida la Primăria Capitalei şi preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, Robert Sighiartău, Florin Cîţu şi Ciprian Ciucu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *