Skip to content
Politică

Rareș Bogdan, candidatul potrivit pentru europarlamentare? Răspunsul lui Robert Sighiartău

psnews.ro

Deputatul PNL  Robert Sighiartău a declarat, sâmbătă, pentru PSNews.ro că jurnalistul Rareș Bogdan, ales candidat pe primul loc în lista pentru alegerile europarlamentare ale liberalilor, este potrivit pentru acest rol datorită performanței sale profesionale, demonstrată de-a lungul timpului.

”Îl cunosc pe Rareș Bogdan de când era jurnalist, totdeauna l-am apreciat, este un foarte bun comunicator, are o relație extraordinară cu oamenii, se bucură de o încredere foarte mare în rândul populației și este un om foarte capabil. A demonstrat asta și în mediul privat când a avut business la Cluj, a demonstrat și în jurnalism , iar acum a spus :”Dragi colegi ai Partidului Național Liberal a venit timpul să intru în ring, în arenă și  să ne luptăm împreună pentru a schimba acest Guvern și a reda  României speranță”, a spus Robert Sighiartău, în cadrul summit-ului liderilor locali și regionali din cadrul Partidului Popular European.

Declarația lui Robert Sighiartău vine în contextul în care Rareș Bogdan a decis să plece din televiziune pentru a candida la alegerile europarlamentare din 26 mai, din partea PNL. Jurnalistul se află în funtea listei liberalilor. Detalii AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *