Rareş Bogdan: Cea mai mare şansă să ajungă comisar european o are cel pe care îl va valida premierul României

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal, Rareş Bogdan, a afirmat că cea mai mare şansă să ajungă comisar european o are cel care va fi validat de premierul României, dar a precizat că din partea PNL şi-a anunţat această intenţie, iar din partea PSD sunt mai mulţi care doresc funcţia. Rareş Bogdan a afirmat că ar vrea să fie comisar european pe extindere.

Rareş Bogdan a fost întrebat, sâmbătă, la emisiunea Insider Electoral, de la Prima TV, cine are cele mai mari şanse să devină comisar european din partea României.

„Cea mai mare şansă să ajungă comisar european o are cel pe care îl va valida premierul României şi care va fi propus după o discuţie între preşedinte, premier şi preşedintele celuilalt partid de guvernământ, PNL. Va fi complicat, pentru că părerea mea că eu din partea PNL mi-am anunţat intenţia. Din partea PSD sunt mai mulţi. Eu pe extindere aş vrea să mă duc pentru că mă interesează în mod direct Moldova. Eu sunt unul dintre românii încăpăţânaţi chiar dacă nu sunt moldovean, să iubesc enorm Moldova şi Basarabia şi să ştiu foarte bine istoria şi să ştiu că la masă când s-a desenat harta putea foarte simplu Transilvania mea să fie lipită, cum cereau unii cu capitala la Budapesta. Întâmplător a fost rupt Cernăuţul, Bucovina de Nord, şi a fost ruptă Basarabia”, a declarat Rareş Bogdan.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: