Skip to content
Politică

Rareș Bogdan, cenzurat de patru televiziuni când a început să vorbească despre Dragnea și PSD, la Timișoara

Aflat sâmbătă la o întâlnire cu simpatizanții PNL în Piața Operei din Timișoara, Rareș Bogdan și-a afirmat îngrijorarea cu privire la libertatea de expresie, precizând faptul că patru televiziuni au întrerupt emisia când a început să vorbească despre Liviu Dragnea și PSD:

În momentul asta mie mi-e fricăcare vin din presă după 15 ani,  nu o  putem  ne exprimămAstăzicând am avut un discurs împotriva lor în față a 5.000 de oameni, au intrat în live cinci televiziuni și în momentul în care am vorbit despre Dragnea, îngenuncherea PSD, a mai rămas în live una. Deci patru televiziuni au oprit transmisia în momentul în care am început  vorbesc de Dragnea, de PSD, de infractori, de faptul în democrație hoții stau la pușcărie și de Laura Codruța Kovesi. O televiziune a mai transmis încă patru minute și s-a întrerupt și aia aștept la asta, dar vom fi peste tot. Vom vorbi în piețe, vom vorbi în mediul online, vom vorbi în toate formulele posibile pentru  România  se trezească”, a declarat Rareș Bogdan în mijlocul timișorenilor.

În discursul său de la Sala Olimpia din Timişoara, Rareş Bogdan a spus că se prezintă în faţa electoratului cu intenţia de a îngenunchea PSD.

Am venit să vă spun că dumneavoastră veţi guverna România, dumneavoastră veţi câştiga alegerile. Mai e nevoie ca fiecare dintre dumneavoastră să creadă în acest lucru. Am venit pentru ca împreună cu dumneavoastră să îngenunchem PSD, să îi spunem lui Liviu Dragnea, lui Codrin Ştefănescu, lui Mitralieră, lui Nicolicea că timpul lor a expirat„, a spus Rareş Bogdan.

Candidatul liberal a mai spus că PSD şi ALDE îşi bat joc de România.

Vom câştiga alegerile europarlamentare şi vom ridica România din noroi. Astăzi, după doi ani şi patru luni de guvernare PSD, România este tristă. Pensionarii au fost umiliţi, fraţii din diaspora plâng în fiecare seară după locurile naştreii lor şi după mormintele bunicilor şi părinţilor lor. Ei trebuie aduşi acasă. PSD, ALDE, împreună cu cei care nu recunosc articolul 1 al Constituţiei României, UDMR, cele trei forţe politice sfidează şi îşi bat joc de această ţară. Guvernarea lor trebuie să înceteze imediat. Am ajuns ca din cauza acestor indivizi să ne arate cu degetul Europa, am ajuns să pună la îndoială parteneriatul cei care ne apără de cei din est. Au promis autostrăzi şi nu au fost în stare să aducă nici măcar a o suta parte din ce puteau să aducă, au promis spitale regionale şi nu au băgat nici măcar o cupă la primul şantier”, a declarat Rareş Bogdan, citat de News.ro

 

4 comentarii la “Rareș Bogdan, cenzurat de patru televiziuni când a început să vorbească despre Dragnea și PSD, la Timișoara

  1. Ce cauta Rares Bogdan in politica ce vrea sa se ia la tranta cu iohannis .Realitatea TV este conceptul lui Iohannis si al grupului de la Sibiu.Eu cred ca Rares ar trebui sa se retraga din alegerile europarlamentare deoarece este martor cheie in procesul lui Cozmin Gusa in Dosarul Insolventei a postului media.Alegerile europarlamentare vor fi castigate de Alianta USR+Plus .PNL nu are lista si nici candidati deoarece sunt anchetati la DNA urmariti penali ,deturnare de fonduri publice.Domnul Orban ar trebui sa fie informat de la autoritatile juridice deoarece candidatii au probleme cu legea.

  2. Eroii de la Mărășești nu și-au dat viața degeaba, au dat-o pentru Dragnea, Tăriceanu, Daea, Niculicea, Serban, Codrin Ștefanescu, Toader, Iordache, Carmen Dan, Dancila si toate neamurile lor.
    Acum și in vecii vecilor.
    Oameni de mare merit! Pai ce, se compara Mausoleul de la Mărășești cu mausoleul de la Alexandria al lui Dragnea??
    Halal.Si la mai mare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *