Rareş Bogdan: Ciucă şi Ciolacu au negociat cu fermierii

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Europarlamentarul Rareş Bogdan a afirmat într-o intervenţie la Prima News că preşedintele PNL Nicolae Ciucă a fost cel care a negociat împreună cu premierul Marcel Ciolacu cu fermierii. 

„Domnul Ciucă a fost cel care a negociat împreună cu Marcel Ciolacu lunea trecută cu fermierii. Este cel care alături de ceilalți colegi de guvernare au acceptat să dăm acea 100 euro în plus pentru a-i sprijini pe fermieri. Este cel care a fost de de acord să modificăm una din cereri”, a afirmat Rareş Bogdan.

„Colegii mei europarlamentari, Motreanu, Buda, în numele delegației României PNL din PPE, au venit cu întâmpinare la dna. Ursula von der Leyen în cadrul comisiei și au spus așa domnule, ajutorul de criză pe care l-am dat, 40 de milioane pentru pierderile suferite, v-aș, vă amintiți. haideți să mărim acel ajutor, să-i ajutăm, domnule, haideți să venim un ajutor ca subvențiile, ajutorul de stat pe care l-am dat să nu ne crească deficitul, deci să fie extras din deficit iarăși. Haideți să cumpere Comisia cantități de cereale ucrainiene pe care să le dea nordul Africii, unde e problema legată de foamete. Să cumpere comisia.Tocmai pentru a-i ajuta și pe fermieri, pe fermieri. Știu marți, miercuri, deci s-au întâmplat lucruri, s-au întâmplat lucruri legate de RCA, adică o parte din revendicările fermierilor au fost satisfăcute”, a mai spus europarlamentarul PNL.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL