Skip to content
Politică

Rareș Bogdan continuă războiul cu Băsescu. Noi replici acide către fostul Președinte și dezvăluie obiectivul ascuns urmărit de acesta

Moderatorul emisiunii ”Jocuri de Putere”, Rareș Bogdan, continuă războiul declarațiilor împotriva lui Traian Băsescu. În cadrul emisiunii sale de luni seară, jurnalistul Realitatea TV a mai lansat câteva săgeți către fostul șef al statului, despre care spune că a urmărit, prin stilul de a se victimiza, captarea publicului Realitatea TV.

Citește și: Băsescu, mărturisiri incendiare despre Rareș Bogdan și ”trei mameluci”, după interviul de la Realitatea: ”Tare penibil a fost”

”Eu cred că tovarășul Octavian Hoandră a greșit că i-a dat posibilitatea să se exprime. Realitatea TV are un public select. (…) Acum joacă într-un nou teatru absurd, de a se victimiza.

Dl. Cristoiu, joi sunt convins că mă veți lămuri. Eu cred că Traian Băsescu a avut un plan, fără să îi ceară acordul lui Octavian Hoandră. (…) Deși în verifică sms-urile din 10 în 10 minute a răspuns abia vineri. Traian Băsescu a procedat astfel pentru că nu voia o analiză liniștită a mandatului său.  (…) Cozmin Gușă a vrut să detensioneze la un moment dat, eu m-am enervat. A folosit tactici securistice, a aruncat perdele de fum, dânsul e antrenat în astfel de chestii. A avut un obiectiv: să agațe un public credibil. Numai că domnia sa a făcut o singură greșeală. A vrut să fie un Lăcătuș (n.r.: referindu-se la fostul fotbalist Marius Lăcătuș, cel care era recunoscut pentru stilul său extrem de dur), dar a uitat că mai există și un Hagi.

(…) Traian Băsescu și Victor Ponta au un singur obiectiv: publicul Realitatea.

Eu am pus doar niște întrebări, care sunt un prolog. (…) La sfârșit am fost civilizat, i-am dat o carte să citească, i-am dat-o cu plăcere. După aia i-am spus să renunțe la PMP, partidul astă care e mort.”, a precizat moderatorul Realitatea TV, Rareș Bogdan.

Acesta a ținut să îi menționeze că îi pare rău de anumiți jurnalilști sau comentatori care nu au văzut întreaga emisiune și totuși au vorbit despre interviul lui Traian Băsescu, dar în același timp s-a arătat surprins de pozițiile exprimate de mai multe personalități.

”Un singur lucru îmi pare rău: unii jurnaliști nu au urmărit toată emisiunea. Cu domnul Cristoiu mă voi lămuri joi. Cu domnul Pleșu, îi mulțumesc pentru text. Parțial are dreptate, parțial nu. Domnul Lăzăroiu a fost o surpriză, așa cum a fost Sorina Matei.”. a subliniat Rareș Bogdan luni seară în emisiunea sa de la Realitatea.

”Faptul că m-a atacat aseara…ultimele atacuri au fost împotriva doamnei Koveși, doamnei Stanciu, domnului Coldea, acum m-a luat și pe mine la ochi. E un lucru bun. (…) După ce se potolește cu atacurile, și nu mai e atât de trist din cauza doamnei Udrea, îl aștept.”, a mai precizat jurnalistul Realitatea TV.

4 comentarii la “Rareș Bogdan continuă războiul cu Băsescu. Noi replici acide către fostul Președinte și dezvăluie obiectivul ascuns urmărit de acesta

  1. Pacat de Realitatea Tv care a ajuns pe mana acestor diletanți
    îmi aduc cu placere aminte de vremurile in care director era domnul Cristoiu Era un adevarat post de stiri mult asemanator CNN!

  2. Sincer eu admir inaierarea pe viata si pe moarte a basistilor intre ei. Dar nu sunt interesat ca cetatean decat de un singur lucru. Darile catre stat, pe cand le vor plati deontologii astia de la Realitatea ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *