Skip to content
Politică

Rareș Bogdan deconspiră urzelile găștii Falcă-Bolojan-Boc pentru guvernare

Jurnalistul Rareș Bogdan a dezvăluit că pe scena politică se pregătește să apară o alianță de Dreapta care are drept obieectiv guvernarea.

Potrivit spuselor lui Rareș Bogdan există mai mulți consilieri din diferite partide ce lucrează temeinic la o unficare a dreptei. Personajele ar fi atât liberali, useriști, cât și persoane din alte partide politice ce fac parte din opoziție ce pun la cale o viitoare alianță, întâlnită sub numele:   „Liga Vestului”.

Jurnalistul a dezvăluit și numele orașelor care fac parte din această nouă alianță:  Oradea, Timişoara, Clujul, Aradul şi Sibiu, iar păîușarii din spatele acestei scene ar fi:  Ilie Bolojan, Nicolae Robu, Emil Boc, Gheorghe Falcă.

Alianța țintește direct Guvernul și ar urma să fie început un atac propagandist puternic îndreptat împotriva proiectului guvernamental de impozitare la sursă a marilor investitori străini care sunt în Vest.

Mai mulți consilieri din mai multe partide ar lucra intens pentru o unificare a dreptei. Liberalii, useriștii și alte formațiuni politice din opoziție ar urma să fie adunate sub forma unei viitoare alianțe numite „Liga Vestului”. Din această ligă ar urma să facă parte cinci orașe: Oradea, Timişoara, Clujul, Aradul şi Sibiul și i-ar avea ca „mentori” pe Ilie Bolojan, Nicolae Robu, Emil Boc, Gheorghe Falcă. Alianța ar viza direct Guvernul: ar urma să fie demarat un atac propagandistic agresiv împotriva proiectului guvernamental de impozitare la sursă a marilor investitori străini care sunt în Vest.

Jurnalistul Rareș Bogdan a opinat, la interviul acordat pentru  DCnews, că această Ligă a Vestului este „o prostie, o intoxicare”.

„Sunt un ardelean 100% care iubește Transilvania într-un mod cum poți să-ți iubești numai familia, dar care nu va uita niciodată să mulțumească celor din Sud și celor din Moldova fiindcă au eliberat pământul meu. Fără 840.000 de români prost echipați și prost antrenați care au eliberat Ardealul, Ardealul nu putea să se unească cu România. Eu sunt un ardelean care iubește locurile acelea, dar cred numai în România dodoloață. Nu aș milita niciodată pentru regionalizare.” a spus Rareș Bogdan.

Jurnalistul a mai adăugat că ”publicul din Ardeal rămâne unul de dreapta, PSD-ul nu are cum să câștige vreodată în Ardeal cu retorica desuetă, pentru că în Ardeal nu merge doar cu sectorul public, cu ajutoare sociale și cu păstrarea captivă a unui public de sute de mii de oameni. Oamenii din Ardeal au alt exemplu, au avut exemplul sașilor, exemplul ungurilor, au învățat foarte mult din asta.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *