Rareş Bogdan despre Ciucă: Cel mai potrivit pentru prezidenţiale

Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan susţine că liderul liberal Nicolae Ciucă e ”cel mai potrivit” politician pentru rolul de preşedinte al României. ”Noi considerăm că Nicolae Ciucă este o persoană echilibrată, extrem de raţională, un bun patriot, un familist, un creştin şi cunoscător al relaţiilor internaţionale şi al strategiilor geopolitice militare”, l-a caracterizat Rareş Bogdan pe şeful său de partid, Nicolae Ciucă. Eurodeputatul PNL susţine că liberalii vor obţine cel puţin 25% la alegerile locale.

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a fost întrebat, în emisiunea Insider electoral, difuzată sâmbătă la Prima TV, dacă e pregătit să-l voteze pe liderul PSD Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale.

”Nu. Sunt pregătit să-l votez pe Nicolae Ciucă. Domnii PSD-işti, social-democraţi, ca să fiu respectuos până la capăt, au gândurile lor, strategia lor. Noi avem strategia noastră. Noi considerăm că Nicolae Ciucă este o persoană echilibrată, extrem de raţională, un bun patriot, un familist, un creştin şi cunoscător al relaţiilor internaţionale şi al strategiilor geopolitice militare. Noi considerăm că în contextul actual, cel mai potrivit, după ce a condus Statul Major General, Ministerul Apărării, Prim-Ministru, a avut în subordine 13 naţiuni în teatrele de operaţii din Afganistan şi Irak, domnul Ciucă este cel mai potrivit. Dacă-l întrebaţi pe domnul Tudose, o să vă spună că cel mai potrivit este domnul Ciolacu. PNL începe să înţeleagă şi să se mobilizeze. Eu le spun: ”Nu vă opriţi! Campania nu se termină pe 9 iunie, noaptea, după ce numărăm voturile. Abia începem bătălia epică”. Bătălia este pe 15 Septembrie şi 29 septembrie. Acolo e bătălia mare, pentru că proiecţia de putere, chiar dacă nu suntem un regim prezidenţial de tip francez sau american, este la preşedinte. Nu este la premier, decât partea executivă, nu este la Parlament, este la preşedinte, şi trebuie să recunoaştem asta”, a spus Rareş Bogdan la Prima TV.

Citeşte mai mult aici.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: