Rareş Bogdan, despre data alegerilor prezidenţiale

Sursa foto: Facebook / Rareș Bogdan

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat joi despre o schimbare a datei alegerilor prezidenţiale că dacă se consideră că e mai bine să avem reprezentare masivă, cum am avut la europarlamentare şi locale, de peste 9 milioane, atunci pot discuta, dar de comun acord, o eventuală mutare pentru noiembrie sau decembrie.

”Conform discuţiei pe care am avut-o, a fost vorba despre data de 15 şi 29 ( septembrie, nr)”, a spus Rareş Bogdan despre o mutare a alegerilor prezidenţiale din septembrie în decembrie.

”Acum, sigur că vom sta de vorbă cu colegii de guvernare şi vom vedea apetenţa românilor pentru campanie în luna august, vom vedea implicarea la nivel local. Dacă se consideră că e mai bine să avem reprezentare masivă, cum am avut la europarlamentare şi locale, de peste 9 milioane, atunci sigur că putem discuta, dar de comun acord, o eventuală mutare pentru noiembrie sau decembrie”, a mai spus prim-vicepreşedintele PNL.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, despre organizarea prezidenţialelor în decembrie, că au o decizie luată în coaliţie, că alegerile sunt în septembrie.

Despre organizarea alegerilor prezidenţiale la termen, în luna decembrie, Ciolacu a răspuns: ”Domnul Ciucă, alături de mine şi de colegii mei, trebuie să ne asumăm deciziile pe care le-am luat. Noi avem o decizie luată în coaliţie, că alegerile sunt în septembrie”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: