Skip to content
Politică

Rareș Bogdan, despre înlocuirea lui Bușoi cu Orban: „Nu are niciun sens sa mearga de mana cu Ludovic Orban”

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Ludovic Orban, are ”abilități comunicaționale” și cunoaște foarte bine Bucureștiul, consideră realizatorul emisiunii ”Jocuri de Putere”, Rareș Bogdan.

Ludovic Oban este autentic lider de Dreapta, cu un discurs uneori radical. Cunoaște Bucureștiul, a fost viceprimar timp de patru ani, este un om cu o disponibilitate de comunicare extrem de mare, cu abilitati comunicationale. Este un om care se misca perfect printre oameni”, a declarat Rareș Bogdan, la emisiunea ”Oameni și Fapte”, potrivit Realitatea.Net

Realizatorul TV consideră că și Cristian Bușoi, cel despre care se credea că urma să candideze din partea liberalilor, ar fi câștigat în fața posibilei contracandidate Gabriela Firea, însă a ”făcut un pas în spate” deoarece Ludovic Orban ar putea atrage câteva procente în plus. ”Cristian Busoi s-a dovedit un lider care va avea de spus multe in politica romaneasca. Faptul care a avut maturitatea si decenta de a face un pas in spate intr-un moment in care statea foarte bine in sondaje… Cristian Busoi, in fata lui Gabriela Firea castiga. Dar a spus ca Orban are o sansa mai mare sa atraga procente in plus”, a explicat Rareș Bogdan.

”Presedintele Romaniei nu are voie, din punctul meu de vedere, sa se implice in batalia pentru Bucuresti. Nu are niciun sens sa mearga de mana cu Ludovic Orban. A facut o greseala cand s-a dus cu domnul Busoi la observatorul astronomic”, mai consideră realizatorul ”Jocuri de Putere”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *