Skip to content
Politică

Rareș Bogdan, despre PNDL 3: Crede cineva că banii ăștia pot fi direcționați din pix către cineva?

Inquam Photos/Octav Ganea

Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a dat asigurări că banii din PNDL 3 vor ajunge la autoritățile locale strict pentru investiții. Acesta a insistat că există criterii clare prevăzute în program ca banii să nu fie irosiți. „Crede cineva că banii ăștia pot fi direcționați din pix către cineva?”, a mai spus Bogdan.

Nu e foarte, foarte grav, e o chestiune care puțin a radicalizat, au ridicat miza colegii din USR PLUS. Noi știm că am venit la guvernare să guvernăm și să dezvoltăm România. Programul pe care noi vrem să-l trecem prin Guvern, și-l vom trece, este despre dezvoltarea comunităților locale care nu au șanse să ia bani europeni, zone care au nevoie de canalizare de gaze. Această țară, care a fost condusă aproape 23 de ani de PSD, are 69% de localități neconectate la gaze, 48% dintre localități fără rețea de apă – canal.

Cîțu e premierul României, conduce Guvernul și are obligații luate în fața Parlamentului și a românilor. Noi venim cu 10 miliarde de euro pe care îi direcționăm exclusiv pe investiții în localități, nu doar către cele conduse de PNL, ci către toate, indiferent de culoarea politică.

Eu știu o chestiune: că avem 1260 de primari, UDMR are 169, PSD – 1520 și USR – 54 de primari, iar PMP – 72. La acest cifre nu-mi dau seama… Vreau să cred că colegii din USR, cu care trebuie să continuăm să guvernăm, înțeleg că dezvoarea României nu poate aștepta. Oamenii nu mai pot aștepta. Cîțu spune că nu dăm banii fără criterii, direcționat”, a mai declarat Rareș Bogdan la B1 TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *