Skip to content
Alegeri Europarlamentare 2019 Politică

Rareș Bogdan devoalează planul PSD: Să nu cădem în capcană, Dragnea și Tudorel sunt înțeleși

PS News

Rareș Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, a tras, marți, un semnal de alarmă, în scandalul privind o eventuală îndepărtare a lui Tudorel Toader de la conducerea Ministerului Justiției.

Fostul jurnalist lansează ipoteza potrivit căreia „supărarea” lui Liviu Dragnea  este doar „o piesă de teatru”, în care liderul PSD pare supărat pe ministrul Justiției, iar acesta se va „preface că e lovit” și va pleca din Guvern.

Rareș Bogdan mai susține că cei doi sunt înțeleși și că inițiativele legate de „pulverizarea independenței justiției și revizuirea sentințelor” vor merge mai departe, cu sau fără Tudorel Toader la Ministerul Justiției.

„Să nu cădem în capcană, Dragnea și Tudorel sunt înțeleși! În fața noastră se joacă o piesă în care Dragnea se preface că e supărat, iar Toader se preface că e lovit. Chiar dacă va fi sacrificat, acesta este scenariul. Astfel, subiectul JUSTIȚIE rămâne în atenție acum și în timpul campaniei electorale, căci Daddy vrea să-și salveze pielea, iar propagandei care îl susține i-au fost făcute promisiuni în acest sens. Consultanții l-au sfătuit pe Dragnea să afirme că România are alte priorități. Veți vedea că se va axa pe gogoșile lui obișnuite, cu creșterea nivelului de trai (numai nerozii mai cred așa ceva, dar cel puțin nu-și pierde electoratul captiv), dar în paralel, inițiativele legate de pulverizarea independenței justiției și revizuirea sentințelor merg mai departe. Cu Tudorel, sau fără„, a scris Rareș Bogdan, pe pagina lui de Facebook.

 Fostul jurnalist mai afirmă că electoratul nehotărât înclinat, până de curând, spre PSD, a început să se îndepărteze de social-democrați, fiind atras de modelul administrațiilor conduse de liberali.
Încă ceva: cercetările lor arată că publicul nehotărât care ar înclina mai degrabă spre PSD a început să se îndepărteze și să se întrebe, justificat, de ce electoratul de stânga se regăsește mai ales în zone mai sărace. Deci suntem pe drumul cel bun: modelul administrațiilor conduse de liberali a început să fie cunoscut și în rândul electoratului de stânga. O arată studiile!! România poate fi ridicată! Să ne ajute Dumnezeu!”, a precizat Rareș Bogdan, scrie b1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *