PSnews

Recent

Rareș Bogdan, dezlănțuit contra PSD: Toți din partid gândesc și se comportă ca Șerban Nicolae! EXCLUSIV

flux24.ro

A fost mahala incredibilă miercuri după-amiază în plenul reunit al Parlamentului, după ce senatorul PSD Șerban Nicolae a avut un atac grosolan la deputata USR de Iași, Cosette Chichirău.

CITIȚI ȘI Mahala incredibilă în plen! Șerban Nicolae, atac grosolan la o deputată USR (VIDEO)

În acest context, contactat joi de redacția de PSNEWS.RO, jurnalistul Rareș Bogdan s-a arătat revoltat de gestul făcut în plenul Parlamentului de senatorul PSD, despre care susține că ”a depășit de mult limita decenței”.

Este fără precedent în Parlament. Un astfel de dialog nu are ce să caute în Parlamentul României. Cred că Șerban Nicolae a depășit de mult limita decenței, iar ultimele luni de zile sunt din punctul meu de vedere sunt absolut negre pentru domnia sa. După declarațiile făcute la adresa rezistenței din munți în deceniul 6 al secolului trecut, vorbim de rezistența anti-comunistă, a venit această reacție de o mitocănie cum rar mi-a fost dat să văd”, a declarat jurnalistul Rareș Bogdan pentru PSNEWS.RO

În aceeași ordine de idei, realizatorul de la Realitatea TV a adăugat că, chiar dacă este un susținător al bătăliei pe care o duce USR în Parlamentul României” încercând să blocheze cu toate mijloacele, uneori neparlamentare, asaltul teribil al PSD”, potrivit jurnalistului, aceștia trebuie să treacă de la lupta de gherilă, la practicile parlamentare

”În același timp, chiar dacă am apreciat enorm și apreciez și acum bătălia pe care o duce USR-ul în Parlament încercând să blocheze cu toate mijloacele, uneori neparlamentare, asaltul teribil al PSD pentru a-și impune propria voință de subordonare a unor instituții din cadrul Justiției, cei de la USR trebuie să treacă de la lupta de gherilă la practicile parlamentare. Domnul Ion Stelian, domnul Claudiu Năsui sau domnul Dan Barna, au făcut această trecere și au avut poziții excepționale, fiecare în comisiile din care fac parte. Domnul Ion Stelian este parlamentarul opoziției care a stat la tot ceea ce a însemnat dezbatere în Comisia Iordache, de la începutul acestei comisii și până astăzi. Este omul care s-a bătut cu argumente juridice cu Nicolicea, Cătăniciu, Șerban Nicolae sau cu Iordache. Domnul Năsui este omul care în Comisia de buget-finanțe a făcut eforturi disperate, alături de Florin Cîțu alături de alți deputați de la PNL sau USR, pentru a încerca să atragă atenția cu privire la SPLIT-TVA sau bătăliile pe buget, toată legislația schimbată în domeniul fiscal. Domnul Dan Barna mi se pare un lider care crește în fiecare zi și încearcă să-și coaguleze partidul. Repet, chiar dacă am o simpatie evident și neascunsă  pentru tinerii frumoși ai USR-ului, trebuie înțeles că în Parlament trebuie să existe o anumită etică, un anumit comportament, adică și comportamentul opoziției, chiar dacă mie îmi convine ceea ce face, pentru că se luptă la baionetă cu cei din majoritatea parlamentară, nu trebuie să depășească cadrul eleganței, decenței, argumentației și al discursului rațional”, a continuat acesta.

Nu în ultimul rând, Rareș Bogdan a precizat că, din punctul său de vedere, ”toți cei din PSD gândesc și se comportă ca domnul Șerban Nicolae, atâta timp cât nimeni nu a reacționat la adresa comportamentului său incalificabil”

Eu mă așteptam ca sancțiunea la adresa domnului Șerban Nicolae să vină imediat după declarația făcută împotriva rezistenței anti-comuniste din munți. Atunci PSD nu s-a disociat de domnul Șerban Nicolae, ci di contră, l-au susținut prin tăcere. Așa că eu nu mai am absolut niciun fel de așteptare de la PSD. Mi-e cât se poate de clar că acest partid vorbește pe diferite voci, dar în realitatea îl susține atât pe Șerban Nicolae cât și pe Codrin Ștefănescu, Eugen Nicolicea, Liviu Dragnea. Acesta este stilul lor de a face politică. Nu există oameni mai puțin buni sau oameni răi sau foarte răi în PSD. Există doar persoane care vorbesc pe limbi diferite. Nu am văzut nicio postare a vreunui deputat sau senator, membru al Guvernului, lider de filială sau primar mare al PSD, care să aibă o altă poziție sau care să-l dojenească pe domnul Nicolae, ca să nu spun să-i atragă atenția sau să-i arate obrazul. Din punctul meu de vedere, toți cei din PSD gândesc și se comportă ca domnul Șerban Nicolae, atâta timp cât nimeni nu a reacționat la adresa comportamentului său incalificabil”, a conchis jurnalistul Rareș Bogdan.

2 Comentarii

2 Comments

  1. gica

    7 decembrie 2017, 17:23 la 17:23

    Fetița aia de al USR , daca avea ceva de spus, avea acolo un microfon unde putea lua cuvântul, că pt. asta este platită si NU pt. a instiga la SCANDAL SPRE DELICIUL fbook-ului. Parlamentarii au fost alesi să se ,,bată” intre patru pereti si nu in STRADA si nu pe FBook. – A cere ajutor .. arăți că esti INCOMPETENT pt. lupta democrat- parlamentară. Când o transformi în CEVA personal și vii peste mine, la scaunul meu, așteaptă-te să-ti iei si una după ceafă, nu doar o înjuratură. De fapt, EA asta și urmarea, SCANDALUL pt. a fi văzut si văzută pe FBook. Omul a fost echilibrat, eu nu m-aș fi abținut. Nici nu aș avea de ce. Doar pt. că e femeie? Dacă-și caută râca, ..să primească.

  2. Berbelu

    7 decembrie 2017, 22:49 la 22:49

    În acest moment la Realitatea TV este în direct, emisiunea Jocuri de putere. Este enervant este modul aberant in care Turcesu, fostul ministru al justitiei in guvernaeea PD, Costi Rogozanu si chiar si doamna parlamentar al opozitiei prezenta in platou se intreaba ce gandesc astia din PSD de au trecut la destructurarea justitiei si prin asta, la demantelarea statului. E clar ca planul „Bach to USSR” este in derulare, intr-o modalitate total schimbată fata de cel din Ucraina, dar cu același scop: băgarea României în haos pe toate planurile pentru a fi părăsită de americani si voința din UE de catre UE. E simplu. Si enervant si chiar infantil este modul în care Turcesc formulează Turcesc solutia: sa-i lase Tăriceanu fără sprijinul ALDE! Adică, zis mai pe șleau, „sinucidere tu Tarifele ca sa scăpăm noi! Cu asemenea analize scăpăm noi? Cu ASEMENEA EXPERTI suntem zero, un mare ZERO BARAT

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi