Skip to content
Politică

Rareş Bogdan, dezvăluiri din campania prezidenţială. Ce a făcut Klaus Iohannis în ultima săptămână din campanie

Jurnalistul Realitatea TV Rareş Bogdan a vorbit, sâmbătă seară, într-o ediţie specială a emisiunii Realitatea Românească, despre efectele scandalului Victor Ponta la DNA şi despre reacţia preşedintelui Klaus Iohannis, care a cerut demisia premierului.

Rareş Bogdan a comentat reacţia preşedintelui Klaus Iohannis, care a cerut demisia premierului Ponta, urmărit penal de DNA pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor.

„Am văzut vineri un preşedinte care nu are cei mai buni consilieri, dar care ştie să reacţioneze.

Vă voi spune ceva care nu se ştia până acum. Klaus Iohannis a adunat, în ultima săptămână a campaniei prezidenţiale, cei cinci oameni pe care îi avea în jur şi le-a spus: „De astăzi vă rog să aveţi încredere în mine, îmi voi coordona singur campania”. Şi eu nu am ştiut că a decis să participe la confruntarea de la Realitatea TV.

(…) Iohannis, după şase luni în care i-a dat premierului Ponta cele mai bune şanse, i-a spus acestuia, în litera Constituţiei, să demisioneze„, a conchis Rareş Bogdan, conform realitatea.net.

 

1 comentariu la “Rareş Bogdan, dezvăluiri din campania prezidenţială. Ce a făcut Klaus Iohannis în ultima săptămână din campanie

  1. Rares Bogdan e un fel de impresar al lui Iohannis? Un fel de Ana-Maria Prodan nesiliconata sau un fel de fratii Becali? Acum o saptamana ne indemna pe toti sa citim cartea lui Iohannis, cica „avem datoria asta”… Rares, iei comusion la fiecare carte vanduta? Sau il ajuti pe Ficusul de la Cotroceni sa justifice, peste cativa ani averea dobandita de el si soata lui, „prima doamna”, „noua Elena Ceausescu”, prin ” vanzarile anterioare”… de carte :)))) Daca Rares Bogdan e impresar, as crea sa-l intreb: Salamu’, cat e Salanu’??? :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *