Skip to content
Politică

Rareș Bogdan, DEZVĂLUIRI din culisele emisiunii cu Traian Băsescu

" "

Realizatorul emisiunii ”Jocuri de putere”, Rareș Bogdan, a vorbit despre culisele emisiunii cu președintele Traian Băsescu, în care șeful statului a declarat că Victor Ponta este ofițer acoperit.

„Vă dau o informaţie în exclusivitate: preşedintele şi-a uitat în studioul Realitatea file din dosarul roşu în care a adus documentele pe care le-aţi văzut în direct. Nu le-am citit, l-am sunat pe aghiotant, pe la 1:00 noaptea, şi i le-a dat. Traian Băsescu mi-a mai spus după emisiune că se simte uşurat”, a declarat Rareş Bogdan pentru Ziuadecluj.ro.

" "
" "

Rareș Bogdan a precizat că nu știa că în timpul emisiunii Băsescu va vorbi despre ofițerul acoprit.

”De altfel, el, pe parcursul emisiunii, a spus că va face dezvăluirea cu şase zile înainte de primul tur al prezidenţialelor. Mi-a spus apoi că i-a plăcut subiectul despre starea economică a României şi că am afirmat că iubesc România. Am rămas şi eu surprins când, pe o pauză publicitară, i-a spus aghiotantului „Du-te şi adu de pe biroul mic dosarul roşu!”. Acelaşi aghiotant mai fusese trimis înainte să aducă un dosar despre perimetrele Lukoil”, a mai spus Rareș Bogdan.

Întrebat dacă a mai vorbit cu președintele, moderatorul emisiunii Jocuri de putere a spus: ”M-a sunat astăzi, pe la ora 13:00, râzând, şi mi-a zis ceva de genul „Ce aţi făcut, domnule Bogdan?” Unii analişti te-au acuzat că nu ai pus toate întrebările pentru a lămuri lucrurile. Regreţi că nu ai mai apucat să-i adresezi vreo întrebare?”.

" "

2 comentarii la “Rareș Bogdan, DEZVĂLUIRI din culisele emisiunii cu Traian Băsescu

  1. Am citit mai devreme comentariul lui weber si acum aramas doar o propozitie. DE ce?
    Cenzurati, cenzurati mesajele romanilor, de cine va este frica?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *