Skip to content
Politică

Rareș Bogdan: După alegeri vom fi într-un parteneriat firesc cu USR. E bine să ai parteneri care să te tragă de mână

Inquam Photos / George Calin

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat, în direct la Digi24, că după alegerile parlamentare PNL va guverna alături de Alianța USR-PLUS. „Nu o să luăm 50%. Nici nu e bine să luăm 50%. E bine să ai parteneri care să te tragă de mână.”, a declarat liderul PNL.

Rareș Bogdan spune că parteneriatul cu USR-PLUS va fi „un parteneriat pentru reformarea României”.

Vom fi într-un parteneriat absolut firesc cu USR. Nu o să luăm 50%. Nici nu e bine să luăm 50%. E bine să ai parteneri care să te tragă de mână. Eu nu spun un parteneriat doar pentru guvernare ci pentru reformarea României. Un parteneriat și la guvernare și în Parlament”, a declarat europarlamentarul PNL.

Noi suntem condamnați să guvernăm”, spune Rareș Bogdan.

Prim-vicepreședintele PNL susține că nu sunt tensiuni în partid și că, până acum, guvernul a gestionat bine criza.

„Nu sunt tensiuni. Vorbesc zilnic cu Ludovic Orban, vorbesc cu colegii mei, cu miniștrii, sunt discuții normale pentru că vrem să performăm. Cum am gestionat criza sanitară sperăm să gestionăm și criza economică. Am vorbit cu colegul meu Cîțu și cifrele nu arată așa rău.

Nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi înâmplat cu doamna Carmen Dan la Interne, cu doamna Pintea la Sănătate și cu doamna Dăncilă prim-ministru.

Faptul că PNL și-a asumat guvernarea este un lucru foarte bun. Sigur că costurile guvernării sunt foarte mari, dar am gestionată foarte bine.”, a declarat Rareș Bogdan.

Alegerile locale ar putea avea loc în ultima săptămână din luna septembrie, iar parlamentarele, pe data de 6 decembrie, dacă contextul epidemiologic permite organizarea scrutinului, mai spune Rareș Bogdan, potrivit Digi24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *