Skip to content
Politică

Rareş Bogdan, după ce Primăria Alexandria a interzis mitingul PNL din 20 aprilie: Noi vom fi acolo şi vom merge în marş

Rareş Bogdan, primul loc pe lista PNL din alegerile europarlamentare, a avut un mesaj foarte dur pentru liderii PSD din Teleorman după ce Primăria Alexandria a refuzat să dea autorizaţie pentru un miting PNL pe motiv că va avea loc un târg de Paşte.

Liberalul le-a transmis celor din Alexandria că dacă până acum venea iepuraşul, acum o să vină lupul pentru că mitingul PNL va avea loc chiar dacă nu în locul dorit iniţial.

„Astăzi am aflat că programul nostru din 20 aprilie este unul condiţionat de administraţia PSD de la Alexandria pentru că domnii de la PSD doresc să ţină ţara asta în prizoneriat şi pur şi simplu ne este împiedicat dreptul de a face miting în Alexandria. Asta, în timp ce în Dolj oamenii au fost ameninţaţi pentru a merge la mitingul PSD de la Craiova.

Noi pe data de 4 aprilie am solicitat Primăriei Alexandria o autorizaţie pentru evenimentul PNL, programul urma să se desfăşoare pe platoul din faţa Casei de Cultură din Alexandria. Nu am primit niciun răspuns, iar astăzi în urma unei şedinţe extraordinare de consiliu, au suplimentat ordinea de zi şi au venit cu două hotărâri prin care introduc celebrul program: vine iepuraşul. Eu o să le spun domnilor de la PSD şi domnului Drăguşin şi celor de la Alexandria că până acum la ei a venit iepuraşul, Moş Crăciun, dar o să vină lupul. Eu le promit că vine lupul, o să facem miting la ei. Noi vom face acest miting, dar fiind oameni care respectă legea nu ne vom aduna pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor ci vom merge în marş”, a afirmat Rareş Bogdan, într-o intervenţie telefonică pentru B1TV.

Declarația acestuia vine după ce Consiliul Local Alexandria a interzis manifestațiile publice în fața Casei de Cultură, motivând că în zonă vor fi amplasați iepurașii de Paște.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *