Rareş Bogdan: După redistribuire, Alianţa PSD-PNL poate obţine 20 de mandate de europarlamentari

RaresBogdan
Sursa foto: Inquam Photos / George Calin

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan susţine că Alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari, el precizând că AUR va avea cinci-şase mandate, în timp ce SOS nu va atinge pragul de cinci la sută.

Rareş Bogdan a declarat vineri la Iaşi că PSD şi PNL şi-au asumat să obţină minim 17 europarlamentari, dar că el crede că la redistribuire Alianţa PSD-PNL poate obţine 20 de mandate din totalul de 33.
”Alianţa PSD-PNL va avea minimum 17 europarlamentari, este asumarea celor două partide. Eu vă spun că după redistribuire nu cred că avem probleme să obţinem 20 de mandate. Nu este o asumare a coaliţiei, este o asumare a lui Rareş Bogdan. Văd că lumea înţelege ce înseamnă forţa de negociere în Parlamentul European, se uită şi vede calitatea oamenilor de pe lista PSD-PNL. Eu cred că nu vom lua doar 17 mandate, ci putem merge spre 19 sau 20 dacă lucrurile merg aşa cum au început”, a declarat Rareş Bogdan.
El consideră că dacă nu s-ar fi decis comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare, atunci partidele considerate extremiste ar fi obţinut scoruri mai mari.
 Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: