Skip to content
Alegeri Politică

Rareş Bogdan e categoric: Social-democraţii lui Dragnea nu mai contează la nivel european

”A da un vot azi PSD-ului este o pierdere de timp, social-democrații lui Dragnea nu mai contează la nivel european, nu-i mai bagă nimeni în seamă”, a declarat Rareș Bogdan, candidat PNL la europarlamentare, pentru B1 TV. Liberalul a mai susținut că nu înțelege de ce PSD-iștii insistă cu mitingurile electorale în țară, când românii le-au transmis clar că nu mai au răbdare cu ei.

Oamenii ăștia nu înțeleg că, după doi ani și jumătate de guevrnare, și-au bătut atât de rău joc de România, încât nu mai au nicio șansă ca românii să mai aibă răbdare cu ei? Dar ei insistă…

Ei spun că fac parte din PES, dar la întâlnirea de la Sibiu a socialiștilor europeni, socialiștii lui Dragnea nu au fost invitați. Foarte probabil vor fi dați afară din PES și vor fi acceptați cei din Pro România, că așa se aude pe coridoarele de la Bruxelles.

Socialiștii lui Dragnea îl înjură, pe de o parte, pe Timmermans și ne explică cum el vrea răul României, dar fac tot posibilul să adune voturi, ca să-i dea acestuia o șansă de a ajunge președintele Comisiei Europene… Deci și la nivel european sunt în șpagat.

A da un vot azi PSD e o pierdere de timp. Ei nu mai contează la nivel european, nu-i mai bagă nimeni în seamă”, a declarat Rareș Bogdan, pentru B1 TV.

1 comentariu la “Rareş Bogdan e categoric: Social-democraţii lui Dragnea nu mai contează la nivel european

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *