Skip to content
Politică

Rareș Bogdan e turbat de supărare. Vrea mazilirea tuturor miniștrilor de la Transporturi

Facebook

Dezastrul infrastructurii rutiere din țară a ajuns să îl scoată din  sărite pe unul dintre cei mai cunoscuți realizatori de emisiuni TV.

Rareș Bogdan, moderatorul talk show-urilor politice de la RealitateaTV, fierbe la propriu ori de câte ori este nevoit să părăsească Bucureștiul cu mașina, dar aglomerația de pe șosele pare să îl fi dus la limită în acest weekend.

Într-o postare de pe contul său de Facebook, cunoscutul om de televiziune răbufnește împotriva tuturor celor care au gestionat Ministerul Transporturilor în ultimii 26 de ani.

„Îmi găsește un Avocat deștept solutia de a ii da in judecată și a le cere arestarea acestor infractori? TOȚI, fără nicio excepție. Ii chem martori ai infracțiunii dovedite pe toți cei ce au circulat in ultimele 72 de ore pe Valea Prahovei, pe Centura Bucureștiului și pe Litoral. Dacă nu avem cum sa ii acuzam juridic, poate măcar ii somam sa părăsească viata publica!”, scrie realizatorul de emisiuni.

Lista este deschisă, bineînțeles, de Traian Băsescu, deținător a trei mandate în fruntea ministerului și se încheie cu exponatul PSD din prezent, Răzvan Cuc.

În postare, Rareș Bogdan a adăugat și o fotografie (sus) care exemplifică perfect modul în care s-a circulat astăzi pe Valea Prahovei. În același timp, actualul ministru al Trasporturilor a recunoscut public că, în perioada 2016-2017, nu s-a construit niciun kilometru nou de autostradă în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *